20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Sport Vesti

Džudistkinja Andrea Stojadinov “brusi” formu za Masters turnir u Dohi

Nakon uspešne sezone u kojoj je osvojila niz medalja na prestižnim evropskim takmičenjima, džudistkinja Andrea Stojadinov koristi zastoj u takmičenjima kako bi unapredila formu. U narednom periodu očekuje je prestižni Masters turnir u Dohi.

Naša najbolja džudistkinja Andrea Stojadinov  iskoristila je zastoj u takmičenjima u prvoj polovini godine kako bi još više podigla snagu i kondiciju, što je i bilo neophodno za bolji rezultat na turnirima pored tehnike koja je na vrlo zavidnom nivou.

Pod budnim okom kondicionog trenera Gorana Popovića, džudistkinja Crvene Zvezde je napornim radom dostigla je rezultate u teretani kakvim se mogu ponositi profesionalni dizači tegova.

A za vrednim radom ni rezultati nisu mogli da izostanu ni u vreme pandemije. Andrea Stojadinov osvojila je tokom proteklih meseci niz medalja na prestižnim turnirima.

U novoj godini mladu džudistkinju očekuje Masters turnir u Dohi. Za ovaj prestižni turnir pozvano je 36 najboljih svetskih džudista po kategoriji, što je još jedan dokaz da je dugogodišnji rad Pančevke prepoznat u celom svetu.

Related posts

HUMANO: Radnica MUP iz Pančeva pravi kolače za kolege i zdravstvene radnike

Mica Milakov

Vučić: Nastavljamo da gradimo, da zapošljavamo ljude

Zorana Stekovic

Vulin: Tendencija da se Vučiću zabrani da učestvuje na izborima

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija