1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Ekonomija Najvažnije Vesti

Predsednik Aleksandar Vučić na ceremoniji polaganja kamena temeljca za fabriku japanskog Tojo tajersa u Inđiji

Predsednik Aleksandar Vučić istakao je danas, na ceremoniji polaganja kamena temeljca za fabriku japanskog Tojo tajersa u Inđiji, da je reč o investiciji od ogromnog značaja, a da će ta kompanija biti jedan od najvećih izvoznika iz Srbije.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je rekao da je ovo izuzetno velika i važna stvar za Srbiju i da nema reči koje bi dovoljno objasnile značaj ove investicije. Prema njegovim rečima, pregovori su se vodili tri i po godine, kako bi dobili danas jednog ovako velikog giganta i investiciju od tako velikog značaja.

Vladimir Gak, predsednik Opštine Inđija, poželeo je dobrodošlicu svima koji su došli u ovu opštinu.“Inđija zahvaljujući ovoj investiciji postaje krupnim slovima upisana ne samo na privrednoj mapi Evrope, nego i čitavog sveta“, istakao je Gak.

Predsednik Aleksandar Vučić zahvalio je  japanskim partnerima iz Tojo tajers kompanije što su u slučaju fabrike u Inđiji poštovali i ekološke standarde. „Očekujemo dolazak i novih japanskih investicija nakon ove. Hoću da se zahvalim svima iz moje kancelarije koji su vredno i naporno radili na ovome“, rekao je Vučić.

Related posts

SNS Šabac: Zelenović i Petrović opstruišu izborni proces

Mica Milakov

Predsednik Vučić sa Amendolom: Italija za ubrzanje pregovora Srbije i EU

Zorana Stekovic

Broj novobolelih od virusa COVID-19 u Južnom Bantu

Vanja Vićentić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija