17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Pogledajte lice doušnika! Ko je Iskra Krstić?

Prošle srede na globalnom sajtu pod nazivom “CIVICUS MONITOR” izašao je članak na engleskom jeziku posvećen “Prismotri”. “CIVICUS MONITOR” je globalna platforma koja se bavi slobodom medija, nevladinim organizacijama na svetskom nivou.

Međutim ovaj sajt bavi se samo slobodama u zemljama suprotstavljenim zapadu, kao što su Rusija, Kina, Venecuela i druge države. “CIVICUS MONITOR” koji ima svoje doušnike u svim navedenim zemljama, ima svoje doušnike i u Srbiji. Upravo ovi doušnici prevode sve tekstove “Prismotre” na engleski jezik i šalju u inostranstvo. Jedan od doušnika kojeg smo identifikovali da to radi je Iskra Krstić. Ko je Iskra Krstić?

Iskra Krstić je jedan od doušnika koji prevodi tekstove “Prismotre” i šalje u inostranstvo. Ona takođe prevodi na engleski jezik i tekstove koje pišu nevladine organizacije protiv “Prismotre” i te tekstove , takođe šalje u inostranstvo. Ona je 24. novembra prevela tekst kojim je napadnuta “Prismotra” zbog tekstova o kvazi umetnicima. Iskra Krstić je novinar portala “Mašina.rs”. Ovaj portal je osnovan novcem od sumnjivih nemačkih nevladinih organizacija, kao što su “Rosa Luxemburg Stiftung Southast Europe” i “Olof Palme International Center”.

Iskra Krstić je član ekstremne levičarske organizacije pod nazivom “Marks 21”. Ova organizacija je jedan od bezbednosnih problema unutar Srbije. O ovoj opasnoj organizaciji možete pročitati u ranijim tekstovima “Prismotre”. Portal “Mašina” na kojem Iskra Krstić radi je u vlasništvu organizacije “Marks 21”. Svi novinari zaposleni na tom portalu su i njegovi članovi. Iskra Krstić je zajedno sa ostalim članovima “Marksa 21” učestvovala u naslinim protestima u Beogradu. Kao što smo rekli u nekim od ranijih tekstova, žene unutar “Marksa 21” imaju zadatak da na protestima provociraju policiju. 

Izvor.Prismotra.net

Related posts

Predizborni film platili tajkuni, odgovor još veći rad za Srbiju

Zorana Stekovic

Vučić se sastao sa direktorom Energetske zajednice Kopačem

Nikoleta Dragaš

Ðerlek: Najjači udar delta soja za dve-tri nedelje

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija