18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Brnabić: Imaćemo prve vakcine do kraja ove godine

Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da će Srbija dobiti prve vakcine protiv kovida 19 do kraja ove godine, kao i da njena nedavna izjava o vakcinama nije dobro protumačena u medijima.

“Videla sam neke natpise u medijima koji nisu tačni, izvučen je deo mog govora povodom obeležavanja Međunarodnog dana ljudskih prava. Srbija će, kao što je obećao i predsednik (Aleksandar) Vučić, biti jedna od zemalja koja će dobiti prve vakcine protiv korona virusa”, poručila je Brnabićeva posle obilaska radova na Moravskom koridoru.

Kaže da kada je govorila o tome da je jedna kompanija rekla da Srbija može da dobije vakcine tek u decembru 2021. godine, da je to tačno, ali je to samo jedna kompanija, ali da se razgovara sa svim kompanijama.

“Srbija nije zemlja kakava je bila ranije, već zemljle koja danas ima političku snagu i kredibilitet. Tu vakcinu ćemo zaista i imati u decembru ove godine”, naglasila je premijerka Brnabić.

Foto: tanjug

Related posts

Besplatno testiranje na HIV, bez knjižice i uputa

Nikoleta Dragaš

Vulin: Nešto više policije na ulicama zbog novih mera

Zorana Stekovic

I opština Plandište sadi drveće

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija