27. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

PS: Vučić spotom izrazio zahvalnost lekarima, vojsci, policiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom spotu “Predaja nikada nije bila opcija” još jednom je izrazio poštovanje i zahvalnost lekarima, policiji i vojsci za sve što su učinili i što čine za Srbiju, poručio je danas Pokret socijalista odbacujući tvrdnje Stranke slovode i pravde da je Vučić ovim spotom zloupotrebio decu, vojsku, policiju, lekare i medicinske sestre.

U saopštenju Pokret socijalista ukazuje da je lider S SP Dragan Ðilas u jeku epidemije vodio “besomučnu kampanju” protiv lekara, policije i vojske i pita “o kakvim to zloupotrebama govori Ðilas, koji je u toku vanrednog stanja ismevao našu vojsku i pokušavao da posvađa medicinske sestre sa vojskom, tvrdeći da za vojsku ima maski, a da za sestre nema”.

“Ðilas je taj koji je preko svoje partijske koleginice Marinike Tepić podneo krivične prijave protiv naših lekara koji spasavaju na hiljade života i za to se nikada nije izvinio”, kažu u Pokretu socijalista.

Ističu da je Vučić kroz svoj spot odao priznanje policiji koju je “Ðilas brutalno napadao za vreme protesta koje je organizovao, a njegovi huligani tukli i gađali kamenicama”.

“Za Srbiju predaja nikada nije bila opcija, ali je mržnja za Ðilasa jedina opcija”, poručio je Pokret socijalista.

S SP je ranije danas kritikovala stanje u zdravstvu tokom korone, tvrdeći da se “ljudi smrzavaju u redovima ispred zdravstvenih ustanova, guše u čekaonicama i umiru”, a smatraju i da je Vučić u spotu zloupotrebio decu, vojsku, policiju, lekare i medicinske sestre.

Related posts

Vučić sa ministrom inostranih poslova Kraljevine Danske

Nikola Toadjer

Gradska uprava Pančeva uvela POS terminale za plaćanje platnim karticama u Gradskom uslužnom centru

Zorana Stekovic

Nove mere Vlade Srbije za korisnike različitih socijalnih naknada

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija