27. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Srbija Vesti

PS: Vučić spotom izrazio zahvalnost lekarima, vojsci, policiji

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić u svom spotu “Predaja nikada nije bila opcija” još jednom je izrazio poštovanje i zahvalnost lekarima, policiji i vojsci za sve što su učinili i što čine za Srbiju, poručio je danas Pokret socijalista odbacujući tvrdnje Stranke slovode i pravde da je Vučić ovim spotom zloupotrebio decu, vojsku, policiju, lekare i medicinske sestre.

U saopštenju Pokret socijalista ukazuje da je lider S SP Dragan Ðilas u jeku epidemije vodio “besomučnu kampanju” protiv lekara, policije i vojske i pita “o kakvim to zloupotrebama govori Ðilas, koji je u toku vanrednog stanja ismevao našu vojsku i pokušavao da posvađa medicinske sestre sa vojskom, tvrdeći da za vojsku ima maski, a da za sestre nema”.

“Ðilas je taj koji je preko svoje partijske koleginice Marinike Tepić podneo krivične prijave protiv naših lekara koji spasavaju na hiljade života i za to se nikada nije izvinio”, kažu u Pokretu socijalista.

Ističu da je Vučić kroz svoj spot odao priznanje policiji koju je “Ðilas brutalno napadao za vreme protesta koje je organizovao, a njegovi huligani tukli i gađali kamenicama”.

“Za Srbiju predaja nikada nije bila opcija, ali je mržnja za Ðilasa jedina opcija”, poručio je Pokret socijalista.

S SP je ranije danas kritikovala stanje u zdravstvu tokom korone, tvrdeći da se “ljudi smrzavaju u redovima ispred zdravstvenih ustanova, guše u čekaonicama i umiru”, a smatraju i da je Vučić u spotu zloupotrebio decu, vojsku, policiju, lekare i medicinske sestre.

Related posts

Menadžment RTV Pančevo i Dunav Televizije oštro osudio uvrede upućene novinarki Informera Milici Dakić

Mica Milakov

Mirović obišao radove na izgradnji crpne stanice i sistema za navodnjavanje kod Pančeva

Nikoleta Dragaš

HVALA TI ZA SVE ŠTO SI UČINIO ZA NAS! Građani Krupnja u velikom broju dočekali predsednika Vučića!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija