24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Donacija Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srbije doniralo je Ministarstvu unutrašnjih poslova Republike Srpske opremu, koja će podići efikasnost i kapacitete konjičke jedinice policije Republike Srpske.

Ugovor o doniranoj opremi potpisali su direktori policije Republike Srbije i Republike Srpske Vladimir Rebić i Siniša Kostrešević.

Po potpisivanju Ugovora, ministar Vulin istakao je dobru saradnju dva ministarstva i naglasio da će ona u narednom periodu biti dodatno unapređena u cilju veće bezbednosti građana Republike Srbije i Republike Srpske.  

Ministar je istakao da su odnosi Republike Srbije i Republike Srpske uvek bili dobri, ali da ih je predsednik Srbije Aleksandar Vučić učinio sadržajnijim, delatnim i podigao na nivo na kome nikada pre nisu bili.

„Aleksandar Vučić je predsednik svih Srba i brine o našem narodu gde god da živi“, poručio je ministar Vulin. 

Dodao je da je Republika Srpska naš prioritet.

„Bezbednost i sigurnost građana Republike Srpske su nam važni koliko i bezbednost i sigurnost građana Republike Srbije“, naglasio je ministar Vulin.

Direktor policije Republike Srpske Siniša Kostrešević zahvalio se na doniranoj opremi istakavši da je to samo mali dokaz saradnje i dobrih odnosa dve policije.

Related posts

Rukometašice Srbije na korak do SP – pobeda u Slovačkoj sa sedam razlike

Katarina Popović

GO SNS jednoglasno prihvatio ujedinjenje sa SPAS-om

Mirjana Popović

Ministar Vulin: Država je spremna da unapredi sistem za preventivno delovanje u borbi protiv poplava i njihovih posledica

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija