18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

Balkanski kik bokseri ponovo u ringu

Najbolji kik bokseri regiona okupiće se ovog vikenda u Jagodini na prestižnom turniru Balkans Best Fighters. Takmičenje će biti održano peti put, a organizatori Kik boks klub Niš i Srđan Radulović, u saradnji sa Kik boks savezom Srbije, nadaju se da će i ove godine biti mečeva za pamćenje.

Turnir se održava u amaterskom kik boksu, u svim takmičarskim disciplinama i u svim uzrasnim kategorijama. Prijavljeno je 60 timova iz sedam zemalja, 378 takmičara ukupno. Najviše učesnika će biti u disciplini kik lajt u kategoriji najmlađih učesnika – pionira, ali je jaka konkurencija i u srednjim težinskim kategorijama: lou kik, K1 i kik lajt.

Organizator KBK Niš se ove godine opredelio za sportsku halu u Jagodini, koja svojim kapacitetima zadovoljava turnir ovog formata. Takmičenje će biti održano bez prisustva publike, uz poštovanje svih propisanih mera Kriznog štaba i Vlade Srbije u vezi sa borbom protiv koronavirusa.

Related posts

Virusi napunili čekaonice dečjeg dispanzera

Jasmina Petkovic

Sanja Marić šampionka otvorenog prvenstva Beograda u atletici

Nikoleta Dragaš

Kvalitetnija i raznovrsnija ishrana na Vojnoj akademiji

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija