26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Udruženje žena “Pančevke Gornji Grad” slobodno vreme iskoristile za uređenje novog prostora

Članice udruženja žena “Pančevke Gornji grad” i pored trenutne pandemije nastavljaju sa radom. U prostorijama koje su ove godine uredile uz podršku gradske vlasti, poštujući pritom sve mere Vlade Republike Srbije, vredne ruke pripremile su aranžmane za predstojeće praznike.

Članice ovog pančevačkog udruženja, pored rukotvorina i aranžmana, poznate su po izradi najrazličitijih vrsta kolača, ali i neobičnih kombinacija zimnica.

Pored  uređivanja novih prostorija i učešća u obeležavanju Preobraženja Gospodnjeg, slave Gornjeg grada, “Pančevke” su učestvovale u dešavanjima našeg grada, ali i Južnog Banata i Vojvodine. Nedavno su za proizvode ovog udruženja, ali i drugih sa područja našeg grada, otvorene police novosadske galerije.

Aktuelne praznične aranžmane članice udruženja izložile su u svojim prostorijama u ulici Žarka Zrenjanina. Svi zainteresovani sugrađani mogu ih posetiti i uveriti se u majstorstvo “Pančevki”.

Related posts

Infektivno odelenje Pančevačke opšte bolnice dobija centralno snabdevanje kiseonikom

Bojana Kecic

“RAB Srbija” proslavlja online jedanaesti rođendan

Aleksandra Miloševska

Američki ambasador na bureku u Pančevu

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija