25. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Nekategorizovano

Snažna podrška Skupštine grada Pančeva problemima pojedinih društvenih grupa

O problemima pojedinih društvenih grupa i o načinima kako bi se  oni prevazišli razgovara se u okviru kampanje „16 dana aktivizima“, koja se sprovodi od 25. novembra do 10. decembra. Snažnu podršku realizaciji kampanje pruža i Skupština Grada Pančeva.

Rodna ravnopravnost jedna je od važnih tema o kojima se razgovara u okviru kampanje “16 dana aktivizma.” Ravnopravno uključivanje žena u institucije, kako državne, tako i gradske i lokalne, jedan je od zadataka koji je uspešno realizovan proteklih godina.

Kroz Skupštinu i Savet za rodnu ravnopravnost Grad Pančevo pruža snažnu podršku ekonomskom, obrazovnom i zdravstvenom osnaživanju žena, kao i sprečavanju nasilja nad njima.

Zbog trenutnih epidemioloških  uslova ovogodišnja kampanja “16 dana aktivizma” odvija se u izmenjenim uslovima, u okviru nadležnih institucija i lokalnih samouprava, kao i podsredstvom onlajn platformi i medija.

Related posts

U Vršcu 22 osobe pozitivne na Covid-19

Katarina Popović

HUMANOST BEZ GRANICA : “Srpska Sparta” za porodicu Kostić

Mica Milakov

Servisne informacije 27 februar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija