13. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Vučić: Izvinjavam se zbog napada na Kona i krizni štab

 Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izvinio se dr Predragu Konu i Kriznom štabu zbog napada na njih koji, kako kaže, dolaze i iz stranke koju vodi.

“Izvinjavam se dr Konu i Kriznom štabu zbog napada koji dolaze i iz stranke koju vodim. Izvinjavam im se, jer to ničim nisu zaslužili. Nažalost, u Srbiji se najmanje ceni odgovornost, a da pobedimo politikanstvo i neozbiljnost, biće nam potrebno još mnogo vremena”, poručio je sinoć Vučić na zvaničnom Tviter nalogu predsednika Srbije.

Poruka predsednika stigla je nakon što je član SNS Vladimir Ðukanović sinoć u emisiji Hit tvit na TV Pink kritikovao “konfuzne izjave” sa kojima su članovi Kriznog štaba, a posebno epidemiolog Kon, izlazili u javnost s početka epidemije korona virusa.

Ðukanović je zamerio i medijima što su na osnovu informacija Kriznog štaba širili, kako kaže, paniku.

Nakon što je voditeljka pročitala poruku predsednika Vučića na tviteru, Ðukanović je rekao da članovi SNS ne moraju u svemu da se slažu, a da je, kad je reč o epidemiolozima iz Kriznog štaba, bez obzira na zamerku koju im je uputio, “pitanje šta bi mogli da radimo da njih nema”.

Foto:Tanjug

Related posts

Vulin u Pančevu: Novih 56 terenskih vozila za Vojsku Srbije

Nikoleta Dragaš

Ragbisti „Borca“ u humanitarnoj akciji

Mirjana Popović

Trivan: Jedna od najvećih predrasuda je da Srbija ne čita literaturu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija