8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

PS: Svaki pripadnik VS i policije crveni od stida kada penzionisani komandir voda Ponoš daje ocene o stanju u vojsci ili policiji

  • Svaki pripadnik Vojske Srbije i policije crveni od stida jedino kada penzionisani komandir voda i funkcioner stranke Vuka Jeremića Zdravko Ponoš daje ocene o stanju u vojsci ili policiji.

General koji je stajao mirno pred NATO poručnicima, dok je hrabru srpsku vojsku izručivao Hagu, ne može da se iskreno obraduje uspesima vojske i policije.

Ponoš je kao načelnik Generalštaba bio toliko poguban za Vojsku Srbije, da ga se je odrekao, čak i Boris Tadić.

Kada toliko pominje pripadnike Vojske Srbije i policije, moramo da podsetimo Ponoša da ni Srbija, ni pripadnici VS i policije, a ni Vikiliks, nisu zaboravili njegove planove sa vojskom i njegovu “reformističku viziju”.

Nisu pripadnici VS zaboravili Ponoševo obećanje američkom senatoru da će sastav smanjiti sa 62. 000 na 27. 000 ljudi, da će zatvoriti brojne kasarne i da će se potruditi da promeni način razmišljanja u našim oružanim snagama, a posebno kod oficirskog kadra.

Dok je Ponoš bio na čelu VS, svako ko je razmišljao i postupao kao patriota bio je izbačen iz VS, a vojsku je od aktivnog sistema odbrane pretvorio u skladište.

Zato Ponoš ne može da se obraduje napretku vojske i policije i zato Ponoš pljuje Vučića i Vulina kad god za to dobije priliku u Đilasovim medijima.

Srećom, svoje prljave ciljeve, Ponoš nije uspeo da potpuno sprovede u delo- naveli su u Pokretu socijalista reagujući na intervju Zdravka Ponoša u kome optužuje predsednika Vučića da je Vojsku Srbije stavio u stranačku i ličnu funkciju.

Related posts

Crveni krst Plandište dodelio zahvalnice zaslužnim građanima i organizacijama

Katarina Popović

PREDSEDNIK VUČIĆ U SAVA CENTRU : Kina nema pouzdanijeg partnera od Srbije !

Mica Milakov

Predsednik Vučić: Zasad obezbedili 1,8 miliona vakcina,najverovatnije Fajzer

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija