19. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Srbija Vesti

Podrška grada Pančeva projektima osoba sa invaliditetom

Predstavnici Udruženja osoba sa invaliditetom  prisustvovali su sastanku, koji je organizovan u Gradskoj upravi povodom Međunarodnog dana posvećenog njima. Tom prilikom oni su govorili o problemima sa kojima se suočavaju, kao i mnogobrojnim aktivnostima koje su planirane, ali nisu mogle da budu organizovane zbog pandemije korona virusa.

Zamenica gradonačelnika Pančeva, Dragana Kuprešanin  ukazala je da treba  skrenuti pažnju na probleme i potrebe sa kojima se suočavaju osobe sa invaliditetom. Ona je istakla da kao društvo moramo svakodnevno razmišljati o boljem položaju ovih osoba, a ne samo na današnji dan.

Grad Pančevo kontinuirano pomaže osobama sa invaliditetom. Sastanak sa predstavnicima udruženja bila je prilika da se vidi šta je urađeno u proteklih godinu dana i da se razmotre budući planovi. Zamenica gradonačelnika Pančeva Dragana Kuprešanin dodala je i da se na ovaj način šalje poruka  da nas različitosti spajaju i čine naš Grad bogatijim.

Related posts

RAZGLAS VIŠE NIJE POTREBAN: Sve više Pančevaca skandira “Hej, hej Đilase, vrati pare lopove!”

Mica Milakov

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović obišao danas “Savetovalište za bezbednost” u Pančevu

Mica Milakov

Novica Tončev se sveti meštanima koji nisu glasali za SPS na izborima

Bojana Kecic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija