17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Srbija Vesti

Podrška grada Pančeva projektima osoba sa invaliditetom

Predstavnici Udruženja osoba sa invaliditetom  prisustvovali su sastanku, koji je organizovan u Gradskoj upravi povodom Međunarodnog dana posvećenog njima. Tom prilikom oni su govorili o problemima sa kojima se suočavaju, kao i mnogobrojnim aktivnostima koje su planirane, ali nisu mogle da budu organizovane zbog pandemije korona virusa.

Zamenica gradonačelnika Pančeva, Dragana Kuprešanin  ukazala je da treba  skrenuti pažnju na probleme i potrebe sa kojima se suočavaju osobe sa invaliditetom. Ona je istakla da kao društvo moramo svakodnevno razmišljati o boljem položaju ovih osoba, a ne samo na današnji dan.

Grad Pančevo kontinuirano pomaže osobama sa invaliditetom. Sastanak sa predstavnicima udruženja bila je prilika da se vidi šta je urađeno u proteklih godinu dana i da se razmotre budući planovi. Zamenica gradonačelnika Pančeva Dragana Kuprešanin dodala je i da se na ovaj način šalje poruka  da nas različitosti spajaju i čine naš Grad bogatijim.

Related posts

Srbija u Briselu otvara poglavlje 4

Jasmina Petkovic

Nova akcija preventivnih pregleda u MZ “Centar”

Jasmina Petkovic

Vučić: Stiže još 130 hiljada ruskih vakcina

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija