16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Darija Kisić Tepavčević posetila Organizaciju Saveza slepih Srbije u Pančevu

Međunarodni dan osoba sa invaliditetom obeležava se kako bi nas podsetio sa kakvim se sve izazovima suočavaju osobe sa invaliditetom. Nacinalne organizacije imaju odličnu saradnju sa  državnim i lokalnim institucijama.

Zahvaljujući Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja i Gradu Pančevu, rekonstruisane su prostorije Organizacije Saveza slepih Srbije u Pančevu. Ministarka za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja prof. dr Darija Kisić Tepavčević posetila je ovu organizaciju i istakla da Ministarstvo radi na tome da osobe sa invaliditetom imaju što manje barijera u svakodnevnom životu.

Aleksandar Stevanović, gradonačelnik Pančeva, istakao je da je dobra saradnja civilnih organizcija sa ministarstvom i lokalnom samoupravom i da su dokaz upravo sređene prostorije organizacije slepih u Pančevu.

Ministarka Darija Kisić Tepavčević uručila je i poklon predsednici  Međuopšinske organizacije slepih i slabovidih u Pančevu Ružici Antić laptop i tablu sa sloganom “Srbija  bez barijera”.

Related posts

SNS PANČEVO : Mladi su budućnost Pančeva, i od našeg grada napravićemo primer

Aleksandra Miloševska

Studenti sahranili međunarodno pravo, Povelju UN, Rezoluciju SB UN 1244…

Nikoleta Dragaš

Mađari na Džez festivalu u Pančevu

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija