18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Pomozimo Ani Iris Filiposki da prohoda

Ani Iris Filiposki devojčici iz Pančeva je potrebna naša pomoć jer joj je neophodna transplatacija matičnih ćelija da bi prohodala. Kako bi mogla da ode na operaciju u Kijev potrebno je 30.000 evra. Svako od nas joj može pomoći tako što će ukucati 253 na 3030, cena poruke je 200 din.

Ana Iris Filiposki rođena je u Pančevu, 19.05.2009. godine, hitnim carskim rezom. Posle porođaja, odmah je reanimirana i od tada traje njena svakodnevna borba. Dijagnoze su se ređale cerebralna paraliza, epilepsija i strabizam, išla je na operacije, rehabilitacije, ali ne odustaje već 11 godina. Uz svakodnevnu podršku roditelja i sestre, uz pomoć lekara, logopeda, fizioterapeuta, trenera svakodnevo vežba uz osmeh.

Pred Anom Iris i njenom porodicom je još jedan izazov. Da bi ona mogla da ode na operaciju – transplantaciju matičnih ćelija, kao i da bi mogla da se rehabilituje i da joj se obezbede pomagala potrebno je 30.000 evra. Vladislava Filiposki, Anina mama kaže da ova hrabra devojčica svakodnevno vežba po 7 sati i ide u Specijalnu osnovnu školu u Zemunu. Uz ogromnu ljubav i požrtvovanost porodice i svih humanih ljudi, hrabra i uporna Ana uspela je da do sada ostvari neverovatan napredak i uopšte dođe u situaciju da se razmatra jedna ovakva operacija.

Anina porodica je ovih 11 godina uložila svoje finansije i iscrpla sve mogućnosti koje su postojale i sada im je potrebna pomoć da bi sakupili neophodan novac za operaciju. Time bi Ani u potpunosti bio promenjen život.

Pomozimo Ani Iris da ode na transplataciju matičnih ćelija što pre i da po prvi put potrči u zagrljaj svojim najmilijima.

Related posts

“Ethno.com” u subotu i nedelju

Jasmina Petkovic

UNS:Politički akteri da prestanu da ugrožavaju novinare

Mica Milakov

BRUKA, BRE! Udruženje novinara Srbije PODRŽALO skaradnu karikaturu “Danasa” i optužilo vlast za TOTALITARIZAM (?!)

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija