18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Kultura Najvažnije Vesti

Izložba u renoviranom prostoru dolovačkog Doma kulture

U ponedeljak će u Domu kulture “25. maj” u Dolovu biti otvorena izložba u saradnji sa Zavodom za zaštitu spomenika kulture Pančevo. Biće predstavljena u renoviranom prostoru, koji će se najverovatnije zvati Galerija “Vasica”.

Dom kulture “25. maj” Dolovo uređuje jednu prostoriju kako bi više odgovarala izlagačkim potrebama. U njoj će biti predstavljena izložba “Deliblatska peščara 1818-2018: Pesak, vetar, čovek” u ponedeljak u 12h.

Miroslav Prvulj, kaže da će se ova prostorija najverovatnije zvati Galerija “Vasica” u čast dolovačkog umetnika Vasice Čikoša Šandruljeva.

Izložba “Pesak, vetar, čovek” trajaće mesec dana, a Miroslav Prvulj kaže da će je verovatno  produžiti i na dva meseca. Dodaje da će biti poštovane sve mere prevencijezbog virusa Kovid – 19, pa će tako broj posetilaca u izlagačkom prostoru biti ograničen.

Related posts

Zelenovićeva “evropska ruka” ide protiv naroda: Fajon glavna uzdanica za otimanje vlasti u Šapcu

Katarina Popović

VUČIĆ NAKON VOJNE PARADE U MOSKVI: U više navrata sam razgovarao sa predsednikom Putinom, ovo je velika čast za Srbiju! Ponosan sam na naše gardiste!

Nikoleta Dragaš

GO SNS Šabac: Zelenović gleda na koga će da svali krivicu za eksploziju zaraze u Šapcu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija