20. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo

Rođendan Naxi radija: 26 godina sa vama

Naxi radio, najslušanija beogradska radio stanica, 29. novembra proslavila je 26 rodjendan.Od trenutka kada se u etru začula pesma Zdravka Čolića “Malo pojačaj radio”, počela je da se ispisuje istorija medija koji se voli. Tokom svih ovih godina Naxi radio je naklonost publike stekao spajajući ljubav prema radiju i domaćoj pop muzici iz celog regiona, vodeći se uvek kvalitetom i pomeranjem granica, kako u tehnološkom, tako i programskom smislu, čime je dokazao da “muzika ne poznaje granice”, a da je recept za trajnost, uspeh i velike rezultate uvek sačinjen od ljubavi.

Naxi radio se od osnivanja do danas zadržao među liderima lokalne i regionalne radijske scene, uvodeći brojne inovacije u svom poslovanju, uspostavljajući standarde i prateći svetske trendove. Naxi radio je deo Naxi Media Mix-a, koji, pored Naxi radija obuhvata Naxi Digital, Naxi portal i razvijene platforme na društvenim mrežama Facebook, Instagram i Twitter. Uz to, deo portfolija brenda “Naxi” su i Radio IN, Nostalgija, TOP FM, dok je 2015. godine predstavljen Naxi Nacional, najveća radijska mreža u Srbiji.

Na svom dosadašnjem putu Naxi radio je ostvario značajne uspehe, ali se najviše ponosi  prijateljstvom koje neguje sa svojim slusaocima i saradnicama. Uz najbolju domaću muziku, glas Naxi radija i pozitivna atmosfera prenosi se preko voditelja, koji su povodom ovog važnog datuma sa slušaocima podelili ono što za njih predstavlja radio.

Vlasnica i glavna i odgovorna urednica Naxi radija Maja Rakovic povodom 26. rođendana, izjavila je da je srećna što ljubav između radija i slušalaca nikada nije bila snažnija.

Related posts

Sanitet s pokretnim inkubatorom uskoro u Hitnoj pomoći

Nikoleta Dragaš

Joanikije izabran za mitropolita crnogorsko primorskog

Ivana Bogdanovski

Vaučeri za kupovinu školskog pribora za sve đake prvake opštine Bela Crkva

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija