20. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Pokret socijalista: Đilas u svojim medijima neprestano čereči decu Aleksandra Vučića

“Đilas u svojim medijima neprestano čereči decu Aleksandra Vučića”, poručili su u Pokretu socijalista povodom optužbi lidera SSP-a Dragana Đilasa da predsednik Srbije Aleksandar Vučić stoji iza akcije puštanja sa zvučnika “pogrdnog skandiranja” koje su slušala njegova deca. 
– Na današnjoj konferenciji za novinare, prebogati tajkun Đilas, ponovo je zakukao zato što mu je komšiluk poručio da je lopov. 
Decu Dragana Đilasa niko nikada nije pomenuo, niti će, ali zato Đilas u svojim medijima neprestano čereči decu Aleksandra Vučića. 
Sramno je i licemerno da Đilas pominje svoju decu, dok za tuđu decu nema milosti. 
Crtaju mete Vučićevoj deci, montiraju glavu Vučićevog sina pored najgorih mafijaša i to samo zato što mrze njegovog oca koga ne mogu da pobede na izborima. 
Kako to da se Đilas nije zapitao kako se osećaju deca Aleksandra Vučića pošto gotovo svakog dana u njegovim medijima čuju da je njihov otac “ludak”, “kreten”, “manijak” kome treba presuditi? 
Svoju decu čuva i štiti, a Vučićevu vređa i napada – kazali su u Pokretu socijalista.

Related posts

Jovanović uoči finala SIM u Sarajevu: Sve za dečije osmehe

Branislava Grčić

U poslednja 24 časa u Srbiji 2.218 pozitivnih na korona virus, 34 osobe preminule

Ivana Golubovic

U HIP-Petrohemiji od srede remont

Ivana Golubovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija