17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Servisna informacija Vesti

Zbog saniranja havarije, u nedelju deo Strelišta dva sata bez grejanja

U nedelju, 29. novembra, JKP „Grejanje“ će u periodu od 12 do 14 sati, obustaviti isporuku toplotne energije delu naselja Strelište, kako bi se locirala i sanirala havarija zbog koje dolazi do velikih gubitaka vode u toplani Kotež. Prethodna dva dana otkriveno je nekoliko manjih havarijskih tačaka, zbog čega su povremeno bez grejanja ostajali delovi grada u reonu ove toplane, ali se ispostavilo da je neophodna intervencija i na potezu račvanja tri toplovodna kraka od glavne mešne stanice u Ulici Veljka Petrovića broj 11.

Kako bi se pronašlo mesto gde dolazi do velikih gubitaka vode i otklonio kvar koji ugrožava start i rad cele toplane Kotež, u nedelju će u navedenom periodu biti prekinuta isporuka toplotne energije u ovom delu naselja Strelište, pa će privremeno bez grejanja ostati delovi ulica Veljko Petrović, Veljko Vlahović, Milutin Bojić, Đura Daničić, Isidora Sekulić, Jovan Pavlović, Ruđer Bošković i Mihailo Petrović Alas.

Radnici JKP „Grejanje“ uporedno obavljaju radove i u podstanici u Ulici Veljko Vlahović 21, kako bi se obezbedilo normalno snabdevanje toplotnom energijom za stanove u ulazima 21,23 i 25.

Related posts

Vučić: Jedina Srbija koja odgovara mnogima je slomljena, bedna, opustošena, zemlja bez vojske i ekonomije

Katarina Popović

Gojković: Izgleda da za Đilasa zakoni ne važe

Jasmina Petkovic

Južni Banat: U poslednja 24h nova 244 slučaja korona virusa

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija