12. juna 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

PS Voždovac: Zakoni Srbije važe za sve, pa i za Dragana Đilasa

“Zakoni Srbije važe za sve, pa i za Dragana Đilasa”, poručuju u Pokretu socijalista Voždovca. 

– Po uzoru na svog predsednika partije, članovi Đilasove stranke danas su pokušali da na Dušanovcu ometaju i ugroze bezbednost saobraćaja i to samo zato što im se ne dopada činjenica da njihov šef Đilas nije više gradonačelnik Beograda. Pošto građani Beograda nisu želeli da trube i zvižde gradskoj vlasti, članovi Đilasove stranke su svoj bes i mržnju iskalili na pripadnika policije. 

Baš kao što je Đilas ponižavao, psovao i suspendovao policajca koji ga je, u skladu sa zakonom, zaustavio zbog vožnje zaustavnom trakom, tako su danas i njegove pristalice snimale i vređale policajca koji je radio svoj posao profesionalno i u skladu sa svim  propisima. 

Podsećamo Dragana Đilasa da ovo nisu rane 2000. godine kada su umesto zakona vladali mafijaši i tajkuni. 

Još jedan bedan pokušaj Đilasa i Marinike Tepić da bahatost i kršenje zakona svojih članova iskoriste za napad na policiju – naveli su u PS-u Voždovca povodom ometanja saobraćaja i odbijanja članova SSP- a da se legitimišu.  

Foto:Tanjug

Related posts

Predsednik Vučić podelio video poruku za državljane koji žive van naše zemlje

Mica Milakov

Stevanović Stefanoviću: Srbija nije ničija kolonija

Vanja Vićentić

Ministar Udovičić čestitao odbranu titule prvaka sveta para atletičaru Željku Dimitrijeviću

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija