18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

PS Voždovac: Zakoni Srbije važe za sve, pa i za Dragana Đilasa

“Zakoni Srbije važe za sve, pa i za Dragana Đilasa”, poručuju u Pokretu socijalista Voždovca. 

– Po uzoru na svog predsednika partije, članovi Đilasove stranke danas su pokušali da na Dušanovcu ometaju i ugroze bezbednost saobraćaja i to samo zato što im se ne dopada činjenica da njihov šef Đilas nije više gradonačelnik Beograda. Pošto građani Beograda nisu želeli da trube i zvižde gradskoj vlasti, članovi Đilasove stranke su svoj bes i mržnju iskalili na pripadnika policije. 

Baš kao što je Đilas ponižavao, psovao i suspendovao policajca koji ga je, u skladu sa zakonom, zaustavio zbog vožnje zaustavnom trakom, tako su danas i njegove pristalice snimale i vređale policajca koji je radio svoj posao profesionalno i u skladu sa svim  propisima. 

Podsećamo Dragana Đilasa da ovo nisu rane 2000. godine kada su umesto zakona vladali mafijaši i tajkuni. 

Još jedan bedan pokušaj Đilasa i Marinike Tepić da bahatost i kršenje zakona svojih članova iskoriste za napad na policiju – naveli su u PS-u Voždovca povodom ometanja saobraćaja i odbijanja članova SSP- a da se legitimišu.  

Foto:Tanjug

Related posts

Vučić razgovarao sa Bocan-Harčenkom

Jasmina Petkovic

Dobra zdravstvena nega u Opovu

Mica Milakov

U 2019. godini NIS investirao 42,2 milijarde dinara

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija