25. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Ministar Vulin: Ulaganje u policiju je ulaganje u kvalitet života svakog od nas

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike Policijske uprave Užice i Policijske stanice Požega i istakao da je zadovolјan bezbednosnom situacijom na ovom području, ali i zahvalan policijskim službenicima koji svakodnevno ulažu veliki napor da bi očuvali javni red i mir, kako bi građani bili sigurni…

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin obišao je danas pripadnike Policijske uprave Užice i Policijske stanice Požega i istakao da je zadovolјan bezbednosnom situacijom na ovom području, ali i zahvalan policijskim službenicima koji svakodnevno ulažu veliki napor da bi očuvali javni red i mir, kako bi građani bili sigurni.

Ministar Vulin naglasio je da je prioritet u radu pripadnika svih policijskih uprava u Srbiji borba protiv organizovanog kriminala, dok je poseban akcenat stavlјen i na iskorenjivanje uličnog kriminala, reketa i vršnjačkog nasilјa.

Najavio je da će Ministarstvo unutrašnjih poslova nastaviti sa ulaganjem u opremu policijskih službenika kako bi oni radili u što bolјim uslovima, jer je svako ulaganje u policiju ulaganje u kvalitet života svakog od nas.

Ministar Vulin istakao je da je ponosan na to što građani imaju poverenja u policijske službenike koji su uvek tu za njih kako bi se osećali bezbedno i sigurno.

FOTO mup.gov.rs

Related posts

Sednica Kriznog štaba danas u 15 sati

Zorana Stekovic

Udes kod Plinare

Mica Milakov

Večeras se ukida javni prevoz, zatvaraju se restorani, kafići i tržni centri

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija