24. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Dečje igralište u Nemanjinoj poklon kompanije Gazprom Energoholding Serbia TE – TO Pančevo

U centralnoj gradskoj zoni Pančeva, u parku preko puta Gradske biblioteke Gazprom Energoholding Serbia TE – TO Pančevo u saradnji sa gradom Pančevo opremila je dečije igralište. Reč je o multikompakt igralištu i ljuljašci gnezdo.

Dečije igralište u Nemanjinoj 1 u Pančevu, još jedan je od projekata koje je realizovao Gazprom energoholding Serbia TE – TO Pančevo u saradnji sa gradom Pančevo. Ovo je jedinstveno i prvo igralište ovog tipa u gradu, a za njegovu izgradnju bili su neophodni pripremni građevinski radovi kao i ugradnja zaštitnih gumenih podloga za decu, ugradnja zaštitnih rampi i kompletna oprema za dečije igralište. O njegovom značaju najbolje svedoče građani i deca, koja će ih najčešće koristiti.

Kao jedna društveno odgovorna kompanija od početka godine Gazprom energoholding  Serbia TE – TO Pančevo sproveo je razne projekte značajne za grad i sve Pančevce.

Gazprom energoholding  Serbia TE – TO Pančevo dobar je i pouzdan partner lokalnoj samopravi, ali i svim građanima Pančeva. Izgradnjom ovog igrališta ne završava se saradnja grada i kompanije. Tokom sledeće godine očekuju se novi projekti koje će biti sprovedeni u skladu sa potrebama građana.

Related posts

Patrijarh Irinej u bolnici

Aleksandra Miloševska

VODE VOJVODINE PREDUZELE SVE MERE DA SPREČE POSLEDICE ZAGAĐENJA KANALA KOD SRBOBRANA

Mica Milakov

“BMW” pančevačkih registracija sleteo u reku Lim, traga se za detetom

Branislava Grčić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija