15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Radio dani održani online

Prvi dan drugih online Jubilarnih, 20. Radio dani održani su danas putem Zoom aplikacije. To su drugi online Radio-dani, a organizator je Udruženje radio-stanica RAB Srbija.

I pored velike želje i nadanja da će ovi jesenji Radio-dani ipak biti održani na Zlatiboru, organizatori su zbog aktuelne epidemiološke situacije bili primorani da ih, kao i prethodne u aprilu, organizuju onlajn. 

I na ovim Radio danima učestvovali su eminentni predavači iz celog sveta, a programske teme, organizatori su prilagodili aktuelnom trenutku.

Radio-dane RAB Srbija otvorila je, kako red nalaže predsednica ove medijske organizacije Maja Rakovic i Slavica Trifunović, pomoćnica ministra informisanja. Kao i na svim prethodnim radijskim skupovima i danas su za goste i učesnike bili organizovani I mini koncerti. Uživo, takođe putem zoom aplikacije, nastupili su Oliver Katić, kao i bendovi  ,,Osvajači” i ,,Boemi”. Na taj način organizatori su želeli da ove radio dane maksimalno približe onim regularnim I da se zaljubljenici u ovaj medij makar malo izmeste iz svakodnevnice I steknu dojam kao dasu na onim Radio danima koji su se održavali na Zlatiboru, u Vrnjačkoj  banji ili na Staroj planini. Želeli su da zainteresovanim učesnicima pruže sve informacije koje su im neophodne, a da I pritom prirede I trenutke u kojima će uživati I makar malo se opuste.

Related posts

Vazduh u Pančevu treće kategorije

Jasmina Petkovic

Izgradnja novog hrama Svetih žena Mironosica na Strelištu

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić sa Fabricijem o infrastrukturnim projektima

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija