25. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Radio dani održani online

Prvi dan drugih online Jubilarnih, 20. Radio dani održani su danas putem Zoom aplikacije. To su drugi online Radio-dani, a organizator je Udruženje radio-stanica RAB Srbija.

I pored velike želje i nadanja da će ovi jesenji Radio-dani ipak biti održani na Zlatiboru, organizatori su zbog aktuelne epidemiološke situacije bili primorani da ih, kao i prethodne u aprilu, organizuju onlajn. 

I na ovim Radio danima učestvovali su eminentni predavači iz celog sveta, a programske teme, organizatori su prilagodili aktuelnom trenutku.

Radio-dane RAB Srbija otvorila je, kako red nalaže predsednica ove medijske organizacije Maja Rakovic i Slavica Trifunović, pomoćnica ministra informisanja. Kao i na svim prethodnim radijskim skupovima i danas su za goste i učesnike bili organizovani I mini koncerti. Uživo, takođe putem zoom aplikacije, nastupili su Oliver Katić, kao i bendovi  ,,Osvajači” i ,,Boemi”. Na taj način organizatori su želeli da ove radio dane maksimalno približe onim regularnim I da se zaljubljenici u ovaj medij makar malo izmeste iz svakodnevnice I steknu dojam kao dasu na onim Radio danima koji su se održavali na Zlatiboru, u Vrnjačkoj  banji ili na Staroj planini. Želeli su da zainteresovanim učesnicima pruže sve informacije koje su im neophodne, a da I pritom prirede I trenutke u kojima će uživati I makar malo se opuste.

Related posts

Vučić: Srbi i Hrvati da se zbliže, mržnja ne donosi dobro

Jasmina Petkovic

Sahranjen Milan “Steva” Bokšan

Mica Milakov

Vučić i Brnabić: Sastanak sa ministrima posvećen merama za otvaranje novih radnih mesta

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija