22. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti

Osnovna škola „Bora Radić“ u Bavaništu dobila najsavremeniji teren za mali fudbal zahvaljujući projektu Uefa fondacije i Gasproma

Zahvaljujući projektu Uefa fondacije i Gasproma Osnovna škola „Bora Radić“ u Bavaništu dobila je fudbalski teren. Ova donacija obradovala je učenike, jer će sada moći u dvorištu škole da treniraju, ali i da se kroz igru druže.

Briga o mladima i obezbeđivanje sportske infrastrukture prioritet je Opštine Kovin, rekao je zamenik predsednika Opštine, Ratko Mosurović.

Savremeni teren za mali fudbal omogućiće devojčicama i dečacima ove Osnovne škole da više vremena posvete sportu i zdravijem načinu života.

Fizička aktivnost i sport su izuzetno značajni i umnogome utiču na kvalitet života. Zbog toga je bitno da se deca bave sportom i na taj način steknu zdrave navike. Ova donacija će, svakako, doprineti tome, zaključuju iz ove Opštine.

Related posts

Predsednik Vučić na otvaranju hotela u Priboju

Nikoleta Dragaš

Potpisan ugovor za izgradnju Moravskog koridora

Aleksandra Miloševska

Vučić obilaskom firme u Stalaću počeo posetu Rasinskom okrugu

Nikola Toadjer

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija