26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Južni Banat Najvažnije Vesti

Osnovna škola „Bora Radić“ u Bavaništu dobila najsavremeniji teren za mali fudbal zahvaljujući projektu Uefa fondacije i Gasproma

Zahvaljujući projektu Uefa fondacije i Gasproma Osnovna škola „Bora Radić“ u Bavaništu dobila je fudbalski teren. Ova donacija obradovala je učenike, jer će sada moći u dvorištu škole da treniraju, ali i da se kroz igru druže.

Briga o mladima i obezbeđivanje sportske infrastrukture prioritet je Opštine Kovin, rekao je zamenik predsednika Opštine, Ratko Mosurović.

Savremeni teren za mali fudbal omogućiće devojčicama i dečacima ove Osnovne škole da više vremena posvete sportu i zdravijem načinu života.

Fizička aktivnost i sport su izuzetno značajni i umnogome utiču na kvalitet života. Zbog toga je bitno da se deca bave sportom i na taj način steknu zdrave navike. Ova donacija će, svakako, doprineti tome, zaključuju iz ove Opštine.

Related posts

Unija mladih SNS Pančevo uvek uz najugroženije stanovnike

Aleksandra Miloševska

Izgoreo auto na putu Pančevo-Beograd

Mica Milakov

Učenici kovinske škole učestvuju u Svetskoj nedelji svemira

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija