4. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

Održano 5. kolo Zlatne Soccer lige „Vodovod“ na vrhu tabele

Peto kolo zlatne soker lige u malom fudbalu odigrano je na Carevoj Ćupriji. Nakon utakmica na kojima je viđeno mnogo golova kao lider na tabeli afirmisala se ekipa “Vodovoda”.

35 golova postignuto je u pet  utakmica 5. kola Zlatne Soccer media lige u malom fudbalu.

U prvom meču kola, snage su odmerile ekipe “RTV Pančevo- Dunav Televizija” i “Vodovoda”. Uprkos činjenici da se “Vodovod” nalazi na vrhu tabele sa svim pobedama duel  je bio neizvestan do kraja. Na poluvremenu bilo je nerešeno 2:2. Do kraja meča naše kolege postigle su dva gola, dok su igrači “Vodovoda” postigli gol više.. Krajnji rezultat bio je 4:5 u korist “Vodovoda”.

U drugom meču ekipa “VIP Mobile” poržena  je od“Borbe” rezultatom 2:7.

Treći fudbalski okršaj 5. kola bio je između “Parking servisa” i “GSP Beograda”. Mreža  “Parking servisa” zatresla se 6 puta, dok je suparnička mreža ostala netaknuta.

U preostale dve utakmice “Pink” je odigrao egal utakmicu protiv “Gradske čistoće”. Na poluvremnu 1:1, dok je na kraju “Čistoća” ipak slavila rezultatom 2:3, dok je “Prartizan.rs”  slavio protiv portala Soccerbeta  rezultatom 4:2.

Related posts

Prva beba u Novoj godini

Mica Milakov

Ministar Vulin: Nijedan policajac ne izlazi na ulicu da bi se tukao

Nikoleta Dragaš

Brnabić: Sporazum SRB i GR o ukidanju naplate rominga

Jelena Obradović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija