18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Sport Vesti

Održano 5. kolo Zlatne Soccer lige „Vodovod“ na vrhu tabele

Peto kolo zlatne soker lige u malom fudbalu odigrano je na Carevoj Ćupriji. Nakon utakmica na kojima je viđeno mnogo golova kao lider na tabeli afirmisala se ekipa “Vodovoda”.

35 golova postignuto je u pet  utakmica 5. kola Zlatne Soccer media lige u malom fudbalu.

U prvom meču kola, snage su odmerile ekipe “RTV Pančevo- Dunav Televizija” i “Vodovoda”. Uprkos činjenici da se “Vodovod” nalazi na vrhu tabele sa svim pobedama duel  je bio neizvestan do kraja. Na poluvremenu bilo je nerešeno 2:2. Do kraja meča naše kolege postigle su dva gola, dok su igrači “Vodovoda” postigli gol više.. Krajnji rezultat bio je 4:5 u korist “Vodovoda”.

U drugom meču ekipa “VIP Mobile” poržena  je od“Borbe” rezultatom 2:7.

Treći fudbalski okršaj 5. kola bio je između “Parking servisa” i “GSP Beograda”. Mreža  “Parking servisa” zatresla se 6 puta, dok je suparnička mreža ostala netaknuta.

U preostale dve utakmice “Pink” je odigrao egal utakmicu protiv “Gradske čistoće”. Na poluvremnu 1:1, dok je na kraju “Čistoća” ipak slavila rezultatom 2:3, dok je “Prartizan.rs”  slavio protiv portala Soccerbeta  rezultatom 4:2.

Related posts

Grad Vrsac finansira mesečne autobuske karte za učenike

Zorana Stekovic

Orlić: Organizator i inspirator nereda i nasilja je Đilas

Nikola Toadjer

Bogata ponuda na “Zelenoj pijaci”

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija