24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Srbija Vesti

Jubilarni 20. Radio dani – onlajn 24 – 25 novembra

20. Radio dani RAB Srbija biće održani putem Zoom aplikacije 24. i 25. novembra. Prijavljivanje u toku.

Iako smo se svi u Udruženju radio-stanica RAB Srbija nadali da ćemo ove jubilarne 20. Radio dane moći da održimo na Zlatiboru i da se uživo vidimo, prisustvujemo predavanjima i proslavimo ovaj lep jubiliej i sve zajedničke uspehe, nažalost, epidemiološka situacija izazvana Covidom 19 je i dalje takva da smo primorani da i ovaj put Radio dane organizujemo online.

Naši Jesenji Radio dani RAB Srbija koji su ujedno i drugi onlajn održaće se 24. i 25. novembra putem aplikacije Zoom. Kao i uvek, očekuje nas mnogo zanimljivih i aktuelnih tema i predavača iz celog sveta.

Prijava za učešće je putem mejla ivana@rabsrbija.com najkasnije do 20.novembra.

,,Radujemo se što ćemo imati priliku da se susretnemo makar i na ovakav način i što ćemo i ovog puta pokazati da za radio kao medij ne postoje prepreke. Ovi naši 20. Radio dani biće bolji nego svi prethodni, pošto mi uvek idemo samo napred, jer mi smo RAB Srbija – izjavila je predsednica RAB-a Maja Rakovic.

Izvor: rabsrbija.com

Related posts

Da Petra pobedi!

Nikoleta Dragaš

Dečiji snovi se ostvaruju u Kikindi

Mirjana Popović

NIS-ov karavan društvene odgovornosti: Uručena vredna donacija Domu zdravlja Pančevo

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija