18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Vesti

Jubilarni 20. Radio dani – onlajn 24 – 25 novembra

Jubilarni, 20. Radio dani biće održani 24. i 25. novembra putem Zoom aplikacije. To su drugi online Radio-dani, a organizuje ih Udruženje radio-stanica RAB Srbija.

Drugi online Radio dani RAB Srbija biće održani 24. i 25. novembra putem Zoom aplikacije. Ovo su ujedno i jubilarni 20. Radio-dani koje organizuje Udruženje radio-stanica RAB Srbija.I pored velike želje i nadanja da će jesenji Radio-dani ipak biti održani na Zlatiboru, organizatori su zbog aktuelne epidemiološke situacije bili primorani da ih, kao i prethodne u aprilu, organizuju onlajn. 

I na ovim Radio danima učestvovaće eminentni predavači iz celog sveta, a programske teme, organizatori su prilagodili aktuelnom trenutku.

Radio-dane RAB Srbija otvoriće predsednica ove medijske organizacije Maja Rakovic i Slavica Trifunović, pomoćnica ministra informisanja. Kao i na svim prethodnim radijskim skupovima i sada će za goste i učesnike biti organizovani I mini koncerti. Uživo, takođe putem zoom aplikacije, nastupiće: Nevena Božović i Oliver Katić, kao i bendovi  ,,Osvajači” i ,,Boemi”.   

Related posts

Trifunovićev ulazak u politiku kao karta za beg od odgovornosti

Nikoleta Dragaš

Pacijentima prijatnije u novim-starim prostorijama pančevačke bolnice. Zavšetak rekonstrukcije sa prvim “lepim vremenom”!

Jasmina Petkovic

Srbija otvara novo poglavlje sa EU

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija