8. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Vesti

Jubilarni 20. Radio dani – onlajn 24 – 25 novembra

Jubilarni, 20. Radio dani biće održani 24. i 25. novembra putem Zoom aplikacije. To su drugi online Radio-dani, a organizuje ih Udruženje radio-stanica RAB Srbija.

Drugi online Radio dani RAB Srbija biće održani 24. i 25. novembra putem Zoom aplikacije. Ovo su ujedno i jubilarni 20. Radio-dani koje organizuje Udruženje radio-stanica RAB Srbija.I pored velike želje i nadanja da će jesenji Radio-dani ipak biti održani na Zlatiboru, organizatori su zbog aktuelne epidemiološke situacije bili primorani da ih, kao i prethodne u aprilu, organizuju onlajn. 

I na ovim Radio danima učestvovaće eminentni predavači iz celog sveta, a programske teme, organizatori su prilagodili aktuelnom trenutku.

Radio-dane RAB Srbija otvoriće predsednica ove medijske organizacije Maja Rakovic i Slavica Trifunović, pomoćnica ministra informisanja. Kao i na svim prethodnim radijskim skupovima i sada će za goste i učesnike biti organizovani I mini koncerti. Uživo, takođe putem zoom aplikacije, nastupiće: Nevena Božović i Oliver Katić, kao i bendovi  ,,Osvajači” i ,,Boemi”.   

Related posts

DRUGI MEMORIJAL U SOMBORU ZA MIROSLAVA GUCUNJU

Ivana Bogdanovski

Počela izgradnja termoelektrane-toplane u Pančevu

Nikoleta Dragaš

Putevi prohodni. Radnici Elektrodistribucije, Zelenila i Higijene na terenu.

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija