21. aprila 2021.
Radio televizija Pančevo
Vesti

Rekonstrukcija Ulice 15. maj u Rumi pri kraju

Foto: Opština Ruma

Radovi na rekonstrukciji Ulice 15. maj u Rumi privode se kraju, urađeno je sve osim završnog sloja asfalta, a Opština Ruma će ovog vikenda sprovesti i akciju sadnje drvoreda. Radove izvodi JKP „Komunalac“, a prema rečima predsednika opštine Slađana Mančića, u Ulici 15. maj, a potom i Ulici 15. avgust, biće posađeno 600 stabala, odnosno u svakoj ulici po 300 stabala, a drveće će saditi volonteri.

Ulica 15. maj je već dobila novi, uređeniji, lepši izgled. Sve instalacije su odrađene, kolovoz je proširen, kolski ulazi, tj. ćuprije, trotoari su završeni. Kandalaberi već daju lepšu sliku koju će vrlo brzo upotpuniti i ukrasiti drvoredi – rekao je Mančić. -Želimo da naš grad ima što više zelenih površina, tu se poklapamo sa akcijom pošumljavanja Nacionalnog parka Fruška gora povodom obeležavanja šest decenija nacionalnog parka. Za sadnju drveća u obe ulice iz buyeta je izdvojeno ukupno 3,6 miliona dinara, a reč je o višegodišnjim stablima, nekoliko vrsta drveća.

Related posts

Darija Kisić Tepavčević posetila Organizaciju Saveza slepih Srbije u Pančevu

Jasmina Petkovic

Dunja Dragaš sigurnim koracima u školsku klupu

neca

Vučić dobio pozivno pismo za Drugi Forum za međunarodnu saradnju Pojas i put

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija