1. decembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Pančevo

BEZDUŠNO: Divljački prebio psa Žuću

U četvrtak uveče u Jastrebačkoj ulici u Pančevu divljački je prebijen pas. Ovaj događaj jako je uznemirio javnost. Policija je reagovala i pronašla osumnjičenog. Reč je, kako navode naši izvori iz Osnovnog tužilaštva u Pančevu, o N. S. protiv koga će policija podneti prijavu zbog sumnje da je izvršio krivično delo ubijanje i zlostavljanje životinja.

Nezvanično, reč je o Nenadu Stanojeviću, nekadašnjem direktoru ATP i Direkcije i funkcioneru bivše vlasti koju je predvodila Demokratska stranka. Očevici tvrde da je pas je isprebijan na spratu, pa je vučen niz stepenice i ubačen u kola. Sve je to trajalo preko dvadeset minuta. Radi se o malom psu, teškom manje od 10 kilograma.

Osumnjičeni je nakon ovog brutalnog čina izbacio psa iz autobomila. Ipak prebijeni pas je pronađen,sa mnogo povreda. Pas je odveden kod veterinara,na svu sreću, preloma nije bilo, ali mu je skoro otkinuta nosna pečurka.

foto: Privatna arhiva/FB

Related posts

Ivanuša: Situacija ozbiljna, britanski soj se širi

Katarina Popović

Varheji: Pun sam nade da će nova vlada ubrzati reforme

Jasmina Petkovic

Batez u Vršcu: Ulaganje u školski sport

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija