25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Kultura Vesti

Predstava “Kad su cvale tikve” 24. decembra direktno u Srbiji i Rusiji

Čuvena predstava Beogradskog dramskog pozorišta “Kad su cvetale tikve” koja govori o mladom bokseru čiji lik tumači Miloš Biković biće putem lajv strima direktno prenošena 24. decembra u sklopu promocije plemenite veštine u Srbiji i Rusiji. Povodom toga organizovana je izuzetno posvećena Konferencija za medije na kojoj su se prisutnima obratili Miloš Biković , Nenad Borovčanin i Jug Radivojević. Uz najavu predstave najavljeno je i da je preostalo 365 dana do početka Svetskog prvenstva u boksu, koji će se u novembru 2021. održati u Beogradu.

Prema rečima popularnog glumca Miloša Bikovića 24. decembra od 18 sati biće emitovan lajv strim predstave , veliki produkcioni poduhvat sa 19 kamera i reportažnim kolima. A uskoro će biti objavljeno na koji način će se svuda u svetu gledati predstava preko interneta. Inače, Srbija je u februaru dobila dobila organizaciju SP seniorskog u boksu 2021.

Related posts

UEM COMNET: Zaštititi medije od vandala

Nikoleta Dragaš

Vučić sa Zavelsom: Intenzivirati saradnju Srbije i Argentine

Mirjana Popović

BOKS NA KIŠI! Spektaklom u Beogradu obeležen svetski dan plemenite veštine

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija