15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Pretnje Vučiću i Vulinu jezive

– Pokret socijalista pozdravlja munjevitu reakciju pripadnika srpske policije koji su u rekordnom roku uhapsili lice osumnjičeno za pretnje smrću predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću i pretnje vešanjem ministru unutrašnjih poslova Aleksandru Vulinu.

Pretnje poput “Vučiću, tebe će da reši snajper”, “skinuće ti glavu, Vučiću”, “Vulin spreman za vešalicu” i “vešalice čekaju” su jezive pretnje, ali su te pretnje rezultat kampanje mržnje koja se godinama vodi protiv Vučića i njegovih najbližih saradnika i to od strane onih koji bi na vlast da dođu bez izbora.

Nema ni najmanje sumnje da je lice koje je pretilo Vučiću i Vulinu inspirisano mržnjom koju proizvode oni koji ne mogu Vučića da pobede na izborima.

Oni godinama podstiču na mržnju prema Vučiću i na mržnju prema ljudima koji su lojalni predsedniku i Srbiji.

Takvi su i više odgovorni i više opasni od ludaka koji je svoje želje i namere javno objavio- kazali su u Pokretu socijalista povodom najnovijih pretnji smrću predsedniku Vučiću i ministru Vulinu na društvenim mrežama.

Foto: Pokret socijalista

Related posts

Duboka Bara bez vode

Nikoleta Dragaš

Vučić na Instagramu otkrio kako najlakše savladati ovaj jezik!

Bojana Kecic

U Srbiji potvrđeno 2.809 novih slučajeva korona virusa

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija