20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Pančevo Sport

Četiri pobede u 7 kola ,,Odbojka 013″

U klubu „Odbojka 013“ neguje se timski duh među odbojkašicama. S toga ne čudi što, iako su veoma mlad tim, ostvaruju zapažene uspehe.

Odbojašice pančevačkog kluba „Odbojka 013“ uspešno se takmiče u grupi „Sever“ druge Republičke lige. U odigranih 7. kola protiv iskusnijih ekipa naše mlade odbojkašice zabeležile su 4 pobede. U nedavno odigranoj utakmici protiv ekipe iz Zrenjanina pored pobede zabeležen je i uspešan debitantski nastup Marine Jovanović.

U klubu „Odbojka 013“ neguje se, pre svega, timski duh, dok povoljan ishod utakmica dolazi kao rezultat napornog rada.

Za prvi tim ovog kluba nastupaju 22 odbojkašice. Kako bi se njihovo zdravlje dodatno zaštitilo, odlučeno je da one treniraju podeljene u grupe, uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije koje za cilj imaju sprečavanje širenja virusa COVID-19.

Iz kluba „Odbojka 013“ ističu da su ponosni na svoju školu odbojke koja je namenjena našim najmlađim sugrađanima. Deca zainteresovana za odbojku, kao i njihovi roditelji više informacija mogu pronaći na Fejsbuk nalogu kluba, gde se nalazi i kontakt telefon uprave.

Related posts

Hapšenje zbog nedozvoljene trgovine i utaje poreza

Nikoleta Dragaš

Što manje plastike, to više prirode

Zorana Stekovic

Slaninijada od 20. do 23. februara

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija