15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ko je Ozren Lazić? Identifikujemo članove “Crne kuće”.

U trećem delu tekstova o “Crnoj kući” iz Novog Sada bavićemo se njenim visoko pozicioniranim članom Ozrenom Lazićem. Ozren Lazić je pored Đorđa Majstorovića važan šraf u funkcionisanju ove nevladine organizacije. On ima više funkcija u okviru “Crne kuće”, kao što su: koordinator muzičkog programa, urednik njihovog časopisa, urednik njihove radio emisije. S obzirom da u statutu “Crne kuće” stoji da se “Crna kuća” bori protiv srpskog nacionalizma, stoga moraju imati svoju radio emisiju, časopis , prostor u kojem vrbuju ljude.  

Ozren Lazić je pored Đorđa Majstorovića takođe i zakonski zastupnik “Crne kuće”, što znači da ima i pristup finansijama ove organizacije. On je rođen u Novom Sadu, gde je i studirao na Filozofskom fakultetu. Ozren Lazić se od kad su Nemačke nevladine organizacije i levičarske grupe skupile 210.000 evra za kupovinu “Crne kuće” nalazi u vrh ove organizacije. On se u okviru “Crne Kuće” nalazi na poziciji koordinatora muzičkog programa. Šta je njegov zadatak? 

On u “Crnoj kući” organizuje koncerte gde nastupaju levičarski bendovi, bendovi sačinjeni od vojvođanskih separatista. Ovo je takođe jedan od načina da mlade ljude vrbuju u svoju organizaciju. Ozren Lazić je takođe i urednik radio emisije u produkciji “Crne kuće”. Gosti u ovim emisijama su najčešće levičarski aktivisti i vojvođanski separatisti. 

Foto. prismotra.net

Izvor : prismotra.net

Related posts

Predsednik Vučić na otvaranju renovirane Palate pravde

Mica Milakov

Predsednik Vučić u Drvaru na otvaranju fabrike Jumko: Mi pripadamo srpskom rodu i tu smo da bi pomagali jedni druge. Na Srbiju možete da računate

Jasmina Petkovic

Preminula Milena Glogovac

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija