23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Servisna informacija

SERVISNE INFORMACIJE 18 novembar

T – 8 C RVV – 100 %  P – 1016 mb  Vetar – JI 1m/s

VREME U Pančevu magla. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 8° C, maksimalna dnevna 12° C
U četvrtak pretežno sunčano. Duvaće umeren, zapadni vetar. Minimalna temperatura 5° C, maksimalna dnevna 12° C.
U petak umereno oblačno. Minimalna temperatura 2° C, maksimalna dnevna 7° C.
U subotu oblačno i suvo. Minimalna temperatura 4° C, maksimalna dnevna 8° C.

BIOPROGNOZA –Релативно побољшање биометеоролошке ситуације допринеће смањењу тегоба код хронично оболелих и осетљивих особа. Опрез се саветује цереброваскуларним и нервно лабилним болесницима. Могуће је смањење радне способности као метеоропатска реакција. У саобраћају се препоручује појачана опрезност.

HITNA – 30ambulantna pregleda,  – kućnih poseta, 7 – 2 dece. .Pomoć su tražili hronični bolesnici, srčani, najčešće sa povišenim pritiskom . deca sa kašljem i temperaturom . U kasnim popodnevnim satima lančani sudar na Misi nije bilo povređenih nije bilo  intervencija na javnom mestu.

Subota i Nedelja – Dežurna ambulanta Gornji grad od 7 do 19 sati, subotom  dežuraju ambulante Donji Grad, Mladost,  Strelište od 7 do 13 sati

Transfuzija –  sreda 9 – 12 sati –  Crveni krst Pančevo Žarka Zrenjanina 15.

PORODILIŠTE –  062 8048619    1devojčica  i 5 dečaka

GREJANJE – Grejanje startovalo jutros u 5 sati, rade obe toplane.Pozvati dispečara za  sve probleme na 315 – 400

PANTRANSPORT –  Autobusi Pantransporta saobraćaju po redu vožnje za radni dan. Od početka septembra vratili su se na pun režim saobraćaja. Polasi u 6.30 i u 7.30 iz Ivanova, pomereni su u 6.20 i 7.20 sati.

Svi korisnici usluga Pantrnsporta koji prvi put kupuju elektronsku mesečnu kartu potrebno je da popune zahtev i dostave jednu fotografiju.

ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ –Voz za Vršac  saobraća normalno.VOZ  Pančevo – Ovča  PO REDU VOŽNJE . Za sve informacije oko polazaka sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

SAOBRAĆAJ – Putni pravci u gradu su prohodni, saobraćaj se normalno odvija. Na vozače se apeluje da voze oprezno i poštuju saobraćajne propise. Budite koncentrisani, vežite pojas, smanjite gas.

Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: komunalna.policija@pancevo.rs ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

 „Sistem 48″, koji omogućava građanima da prijave komunalni problem na tel. 013/308-948. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahtev

Related posts

Havarija na vodovodnoj mreži

Zorana Stekovic

Pijačni barometar za 23. 11.

Aleksandra Miloševska

Servisne informacije za 2. oktobar

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija