25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Najvažnije Pančevo Sport

Dinamovi plivači uspešni na Otvorenom prvenstvu Vojvodine

Plivači “Dinama” nastavili su da vredno treniraju i u ovogodišnjim izmenjenim uslovima. Da se uložen trud isplati dokaz su nove medalje kojim su oni obradovali svoje sugrađane.

Plivači “Dinama” nastavljaju sa osvajanjem medalja i nakon duže pauze uzrokovane ovogodišnjom pandemijom . Na otvorenom prvenstvu Vojvodine održanom u Zrenjaninu svom klubu i  gradu Pančevu oni su doneli čak 15 medalja.

U kategoriji seniora Petar Petrović osvojio je dve srebrne medalje u trkama 50 metara leđno i 100 metara leđno. Kako on kaže, ovo takmičenje bilo je samo jedan stepenik ka njegovom cilju, a to je kvalifikacija na najprestižnije sportsko takmičenje.

Rezultati su dokaz da članovi pančevačkog plivačkog kluba vredno rade. Na bazenu Sportsko rekreativnog centra “Mladost” oni treniraju svakodnevno uz poštovanje svih mera Vlade Republike Srbije koje za cilj imaju sprečavanje širenja virusa COVID-19.

Svojim napornim radom i uspesima na takmičenjima članovi “Dinama”dodatno su unapredili  bogatu plivačku tradiciju Pančeva čiji su počeci zabeleženi 1875. godine.

Related posts

Leto je stiglo

Nikola Toadjer

Novi atarski putevi u Dolovu, Banatskom Novom Selu i Jabuci

Vanja Vićentić

„Kostadinka Dina Nikolić“ okupila profesionalce i amatere u baletu

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija