21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Da se tajkunski mediji pitaju, oni bi bili najsrećniji kada Vučić i Vulin ne bi postojali

Pokret socijalista reagovao je na “zamerku” koja je ministru Aleksandru Vulinu upućena sa portala “Direktno”, a zamera mu se to što je svoj posao i obračun sa mafijom shvatio prilično ozbiljno.

  • Tajkunskim portalima do sada je smetala Vulinova zaštitna maska jer oslikava jedinstvo srpskog naroda, smetala im je Vulinova uniforma za teren zbog srpske trobojke koju sa ponosom ističe, a sada, tajkunskim medijima smeta i to što je Vulin borbu protiv mafije shvatio veoma ozbiljno.

Da se tajkunski mediji pitaju, oni bi bili najsrećniji kada Vučić i Vulin ne bi postojali, i kada bi Srbija zauvek bila zarobljena u 2000. godinama kada su državom vladali tajkuni i mafijaši- kazali su u PS-u.

  • Svaki zadatak poveren od strane države i predsednika Vučića, Aleksandar Vulin shvata najozbiljnije.

Znaju tajkunski mediji da se Vulin ne šali kada kaže da će se obračun sa mafijom voditi do kraja.

Pošto su sa tajkunskog portala konstatovali da se Srbija možda i obračuna sa mafijom sada kada je Vulin na čelu MUP-a, mi iz PS-a im poručujemo da u to uopšte ne treba da sumnjaju- kazali su iz partije Aleksandra Vulina.

Related posts

Vučić u ponedeljak sa Palmerom

Jasmina Petkovic

Česte virusne infekcije među decom

Ivana Bogdanovski

Grad Vršac se i ove godine pridružuje akciji „Sat za našu planetu“

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija