22. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Vesti

U bolnici u Pančevu leči se 237 pacijenata, lekari pozivaju na pridržavanje mera

Od jutros u pančvačkoj Opštoj bolnici koja je u sisremu kovid bolnica u našoj zemlji leči se preko 200 pacijenata obolelih od virusa  Kovida -19. U pitanju su pacijenti koji imaju težu kliničku sliku.

U bolnici u Pančevu od jutros se leči 237 pacijenata. Iz Bepgrada je 121 pacijent, 105 sa teritorije Južnog Banata, a 11 je iz drugih opština iz Srbije.

Doktorka Slađana Kovačević ističe da se medicinski radnici prema svim pacijentima ophode isto, kao da su svi iz Pančeva i da im često preko mejla stižu poruke zahvalnosti i podrške od izlečenih pacijenata.

Poruka doktorke Slađane Kovačević jeste da je da se pridržavamo propisanih mera kako bi se sačuvali od  Kovida – 19, ali kako bi pomogli zdravstvenim radncima  u ovoj borbi.

Related posts

Vučić dodelio ugovore o zaposlenju najboljim diplomcima medicinskih fakulteta

Mica Milakov

Izmene na linijama 2,3 kao i prema Kačarevu, Glogonju, Opovu

Zorana Stekovic

Predsednik Vučić iz Podgorice: Srbija hoće najbolje moguće odnose sa Crnom Gorom, ali nikome nećemo da se izvinjavamo što brže napredujemo

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija