17. oktobra 2021.
Radio televizija Pančevo
Najvažnije Pančevo Vesti

Skupština: Natkrivanje pijace, podzemna garaža opcija?

Na petoj po redu sednici Skupštine Grada Pančeva odbornici su imali priliku da razmotre usvajanje šest tačaka dnevnog reda. Najvažniji predlozi bili su izrada Plana detaljne regulacije za natkrivanje Zelene pijace u Pančevu i uređenje okolnog prostora i PDR-a za izgradnju vetroparka u Banatskom Novom Selu i Dolovu.

Na sednici Skupštine Grada Pančeva usvojeno je svih šest tačaka dnevnog reda. Prva i najvažnija tačka bila je Predlog odluke o donošenju Plana detaljne regulacije dela bloka 089 u naseljenom mestu Pančevo. Usvojena je jednoglasno.

Odbornici su na ovoj Skupštini usvojili i Predlog odluke o izradi PDR-a infrastrukturnog kompleksa za obnovljive izvore energije na području katastarskih opština Banatsko Novo Selo i Dolovo. To je značajan korak ka izgradnji još jednog vetroparka od 60 vetroturbina – vetrenjača. Usvojeni su i predlozi cenovnika radova na zimskom i redovnom održavanju puteva i Predlog dopune programa otuđenja građevinskog zemljišta.

Kako trenutno stoje stvari odbornici će raspravljati o Predlogu odluke o donošenju PDR-a bloka 089, Predlogu odluke o izradi PDR-a infrastrukturnog kompleksa za obnovljive izvore energije na području katastarskih opština Banatsko Novo Selo i Dolovo te predlozima cenovnika radova na zimskom i redovnom održavanju puteva.

Related posts

Sutra deo Starčeva bez vode

Jasmina Petkovic

Mali: Isplata minimalca 7. jula

Jasmina Petkovic

Od januara novi uslovi za odlazak u penziju

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija