15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Južni Banat Kovin

Rukovodstvo i mesni odbori JS u Kovinu prešli u SNS – Politika SNS i predsednika Vučića pomera granice

Potpredsednik Pokrajinskog odbora, član Izvršnog odbora, predsednik Opštinskog odbora Jedinstvene Srbije i odbornik u SO Kovin Darko Baković, potpredsednik omladine JS, potpredsednik OO JS i odbornik u SO Kovin Nemanja Vujasinović, potpredsednica OO i odbornik u SO Kovin Marina Miloš, predsednica Aktiva žena OO JS Vesna Dani, potpredsednik OO JS Momir Mitrović i potpredsednik OO JS Radoslav Stošić, sa kompletnim mesnim odborima JS u Opštini Kovin, pristupili su danas Srpskoj naprednoj stranci.

  • Želeo bi da se zahvalim rukovodstvu Opštinskog odbora SNS na dobrodošlici. Čista obraza napuštamo JS. Činjenica je da politika SNS, na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem pomera granice u razvoju naše zemlje i uliva sigurnost za budućnost. Mi smo prepoznali dobru politiku. Rešeni smo da zajedničkim snagama pomerimo granicu boljeg života još dalje, rekao je Baković ovim povodom.

Srpska napredna stranka sada u Skupštini opštine Kovin ima 36 od 45 odbornika. Dobrodošlicu novim članovima poželela je poverenica Opštinskog odbora Srpske napredne strane Sanja Petrović.

  • Građani su prepoznali izuzetnu posvećenost Srpske napredne stranke rešavanju ozbiljnih problema i podizanju standarda. Prepoznali su politiku razvoja, mira i stabilnosti predsednika Aleksandra Vučića. Upravo zbog takve politike, podrška građana SNS raste iz dana u dan, rekla je između ostalog Petrović.

Da podsetimo, u Južnobanatskom okrugu, Srpskoj naprednoj stranci pristupili su nedavno odbori SPS u Plandištu i Opovu, LSV u Alibunaru, a grupa gradana bivših ligaša u Beloj Crkvi najavila je blisku saradnju sa SNS kao “najiskrenijim partnerom”.

Related posts

Upoznajte Plandište kroz vekove

Nikoleta Dragaš

Otvoreni Dani Padine, bogat program pažljivo pripreman

Nikoleta Dragaš

Naselje “Mladost” : Odličan primer saradnje građana, mesne zajednice i Grada!

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija