26. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Vučić: Tražiću najoštriju kaznu za napad na Infektivnoj

Foto: tanjug

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je izjavio da će zatražiti najoštriju kaznu za osobe koje su napale doktorku na Infektivnoj klinici u Beogradu.

“Nedopustivi su napadi na lekare i zato ću zatražiti najoštriju kaznu za siledžije koji su napali lekarku na Infektivnoj klinici. Neka mi kažu da vršim pritisak kakav hoćete, pitaću sve državne institucije po deset puta ko se usudio da se tako ponaša prema lekarima, posebno prema ljudima koji danonoćno brinu o njima”, rekao je Vučić.

On je naveo da je video i čuo za još neke slučajeve, odnosno da su “dileri i makroi koji su promovisani prilikom nedavnih demonstracija” pravili slične probleme.

“Na njih smo naučili, oni još veće probleme prave u nekim drugim sferama, ali to je već sfera kriminala i verujem da će se i time pozabaviti nadležni organi”, rekao je Vučić.

Dvoje mladih ljudi, mladić i devojka, napali su doktorku sa Infektivne klinike i odvalili jedna vrata, rekao je juče ministar zdravlja Zlatibor Lončar.

Related posts

Mihajlović: Novi zakoni i novi plan investicija u energetici

Bojana Kecic

Deo Omoljice bez vode u četvrtak

Jasmina Petkovic

“Đurini” čuvari tradicije: Oživeli smo Đurinu Skadarliju

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija