25. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Oni koji su ukrali od naroda 619 miliona preko korona virusa pokušavaju da se dočepaju vlasti i ukradu novih 619 miliona

Foto: pokretsocijalista.rs

“Đilas razmišlja kako da se vrati na vlast bez izbora i ukrade novih 619 miliona”, kazali su u Pokretu socijalista povodom izjave lidera SSP-a Dragana Đilasa da političari u Srbiji ne žele da donesu nepopularne mere, jer “razmišljaju o svom rejtingu umesto o zdravlju ljudi”. 

– Đilas, koji je u jeku pandemije za vreme karantina pozivao naše penzionere da slobodno šetaju, tvrdeći da im virus ne može ništa, danas besramno laže i napada ljude koji na vrlo uspešan način štite i zdravlje ljudi i našu ekonomiju. 
U toku vanrednog stanja, Đilas je pozivao građane na neposlušnost, organizovao proteste protiv mera, a sada soli pamet Srbiji koja je prva u regionu po uspešnosti u borbi protiv Kovida. 
Kada je organizovao proteste protiv mera,  kada su njegovi huligani tukli policiju i lomili skupštinu, tada nije razmišljao o zdravlju građana, o pretučenoj policiji i njihovim porodicama. 
Oni koji su ukrali od naroda 619 miliona evra, preko korona virusa pokušavaju da se, još jednom, dočepaju vlasti i ukradu novih 619 miliona- poručili su iz PS-a. 

Related posts

Pančevci s radošću dočekuju Božić, badnja vatra u pančevačkim hramovima

Nikoleta Dragaš

Ponovo rade prodavnice na severu Kosova

Jasmina Petkovic

EKSKLUZIVNO – Predsednik Aleksandar Vučić gost emisije “Lice Nacije”

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija