23. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Vesti

Završni radovi na izgradnji sale u OŠ “Bratstvo i Jedinstvo” u Alibunaru

Osnovna Škola “Bratstvo i Jedinstvo” u Alibunaru , uskoro će dobiti potpuno novu fiskulturnu salu.Ovih dana izvode se završni radovi ,a već prvi čas fizičkog u ovoj novoizgrađenoj hali,planiran je početkom decembra.

U osnovnoj školi „Bratstvo i Jedinstvo“ u Alibunaru u toku su završni radovi u fiskulturnoj sali. Početak renoviranja ove sale krenuo je 2000. godine, i zaustavljen je četiri godine kasnije. Sada zahvaljujući saradnji Opštine Alibunar i pokrajinske Vlade, radovi na jednoj od najlepših fiskulturnih sala u Južnom Banatu se privode kraju.

U osnovnoj školi „Bratstvo i Jedinstvo“ ima 283 đaka koji će prvi put imati časove fizičkog u prelepoj sali. Osim đaka, ovu salu će koristiti i sportisti i rekreativci.

Prvi čas fizičkog vaspitanja za đake biće održan početkom decembra kada se planira završetak radova u fiskulturnoj sali.

Related posts

Predsednik Vučić u video poruci poručio građanima: Obećavam, bez obzira na posledice, POBEDIĆEMO MAFIJAŠE U SRBIJI! (VIDEO)

Branislava Grčić

Kako do energetske efikasnosti stana ili zgrade…

Mica Milakov

RK Dinamo slavio u Novom Pazaru. Pančevci i dalje prvi na tabeli

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija