15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Servisna informacija Vesti

Servisne informacije za 11.11.2020.

T –  7 C RVV – 100 %  P – 1015 mb  Vetar – JI 1m/s

Sunce izašlo 06.18                   Sunce zašlo 16.22

VREME – U Pančevu prepodne oblačno i suvo, popodne pretežno sunčano. Duvaće umeren, zapadni vetar. Minimalna temperatura 2° C, maksimalna dnevna 12° C.

U četvrtak umereno oblačno. Duvaće slab, zapadni vetar. Minimalna temperatura 2° C, maksimalna dnevna 10° C.
U petak magla. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 3° C, maksimalna dnevna 5° C.
U subotu magla. Duvaće slab, vetar. Minimalna temperatura 3° C, maksimalna dnevna 5° C.

BIOPROGNOZA Биометеоролошке прилике могу утицати релативно неповољно на хроничне болеснике, нарочито током јутарњих сати. Посебан опрез се, у местима са маглом у преподневним часовима, саветује астматичарима, реуматичарима и особама са срчаним тегобама. Од метеоропатских реакција могући су променљиво расположење, главобоља и несаница.

HITNA – 25ambulantna pregleda, 6 – kućnih poseta, 6 – dece.  Pomoć su tražili hronični bolesnici, srčani,  sa povišenim pritiskom, deca sa kašljem i temperaturom .  Bez saobraćajnih nezgda.

Subota i Nedelja – Dežurna ambulanta Gornji grad od 7 do 19 sati, subotom  dežuraju ambulante Donji Grad, Mladost,  Strelište od 7 do 13 sati

Transfuzija –  sreda 9 – 12 sati –  Crveni krst Pančevo Žarka Zrenjanina 15.

PORODILIŠTE –  6 devojčice  i 2 dečaka

GREJANJE – Grejanje startovalo jutros u 5 sati, rade obe toplane.Pozvati dispečara za  sve probleme na 315 – 400

PANTRANSPORT –  Autobusi Pantransporta saobraćaju po redu vožnje za radni dan. Od početka septembra vratili su se na pun režim saobraćaja. Polasi u 6.30 i u 7.30 iz Ivanova, pomereni su u 6.20 i 7.20 sati.

Svi korisnici usluga Pantrnsporta koji prvi put kupuju elektronsku mesečnu kartu potrebno je da popune zahtev i dostave jednu fotografiju.

ŽELEZNIČKI SAOBRAĆAJ –Voz za Vršac  saobraća normalno.VOZ  Pančevo – Ovča  PO REDU VOŽNJE . Za sve informacije oko polazaka sa železničkih stanica u Pančevu, pozovite broj telefona 341-111.

SAOBRAĆAJ – Putni pravci u gradu su prohodni, saobraćaj se normalno odvija. Na vozače se apeluje da voze oprezno i poštuju saobraćajne propise. Budite koncentrisani, vežite pojas, smanjite gas.

Komunalna policija u Pančevu prijave građana prima na broj telefona 308-950 ili na imejl: komunalna.policija@pancevo.rs ili na šalteru u Gradskom uslužnom centru.

 „Sistem 48″, koji omogućava građanima da prijave komunalni problem na tel. 013/308-948. U roku od 48 sati, problem bi trebalo da bude otklonjen ili građanin obavešten o statusu svog zahtev

Related posts

VUČIĆ PRED VIŠE OD 10.000 LJUDI U NIŠU: Posle decenija propadanja SADA MORAMO DA DONOSIMO TEŠKE ODLUKE, JER GRADIMO BUDUĆNOST ZA NAŠU DECU!

Nikoleta Dragaš

ODGOVORNO: Posle 6 decenija nemara i nebrige bivših vlasti, lokalna samouprava rešava problem sa vodom u Skrobari

Branislava Grčić

Duboka bara bez vode

Zorana Stekovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija