16. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

PS: Vučić zaslužio orden

„Predsednik Vučić je, takođe, zaslužio orden za doprinos u borbi protiv korone“, istakli su u Pokretu socijalista povodom dodele odlikovanja za 100 zaslužnih pojedinaca i institucija koji su se istakli u borbi protiv virusa Kovid -19.

– Uvereni smo da je danas na Dan primirja svaki građanin Srbije osetio dubok ponos tokom dodele odlikovanja najhrabrijima i najvrednijima. 

Cela nacija ponosi se nagrađenim lekarima, sestrama, institucijama. 

Isto tako smo uvereni da većinski deo građana Srbije deli naše mišljenje da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić zaslužio najviši orden za dobro koje je učinio za građane i državu tokom borbe protiv opakog virusa- smatraju u PS-u. 

– Znamo da je Vučić skroman čovek koji, posebno kao predsednik Srbije, nikada ne bi primio orden zato što pomaže svojoj državi i narodu, ali smatramo da je danas najprikladniji dan da se kaže šta je sve to veliko i važno Vučić učinio u borbi protiv Kovida. 

Zahvaljujući ličnoj hrabrosti predsednika, propisanim merama zaštite, ekonomskim merama, ogromnom ulaganju u zdravstvo, ličnim odnosima i kontaktima predsednika sa najvišim svetskim zvaničnicima, Srbija se, u odnosu na druge, mnogo bolje i uspešnije bori protiv korona virusa.

Danas je trenutak da se kaže koliko je značajno to što se Aleksandar Vučić nalazi na čelu Srbije – poručili su u PS-u.

Related posts

Nova humanitarna akcija “Srpske Sparte”

Zorana Stekovic

Visoka delegacija DFC od 21. septembra u Beogradu

Mica Milakov

Sve češće gušenje dece zbog gutanja plastičnih delova

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija