24. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Ministar Vulin čestitao građanima dan pobede u Prvom svetskom ratu

Foto: mod.gov.rs

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je danas svim građanima Republike Srbije Dan primirja u Prvom svetskom ratu poručivši da su nam preci ostavili obavezu da brinemo da Srbija bude sigurna i slobodna…

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je danas svim građanima Republike Srbije Dan primirja u Prvom svetskom ratu poručivši da su nam preci ostavili obavezu da brinemo da Srbija bude sigurna i slobodna.

„Svim građanima Srbije želim da čestitam dan pobede u Prvom svetskom ratu. Naši preci su izvojevali veliku pobedu, zadivili su svet, a nama su ostavili obavezu da brinemo da Srbija bude sigurna, slobodna i da odlučuje sama o sebi“, istakao je ministar Vulin.

Ministar je obišao policijske službenike Policijske stanice Voždovac i patrole saobraćajne policije i policije opšte nadležnosti koji i danas, na dan praznika rade i brinu da građani budu bezbedni.

Prema njegovim rečima, o bezbednosti i sigurnosti Srbije brinu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova za koje nema praznika i za koje ne postoji dan kada ne rade.

„Svi građani Srbije mogu da se osećaju dobro, jer znaju da o njima brinu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Hoću da se zahvalim svim pripadnicima MUP koji danas rade, ali i svima onima koji rade svih 365 dana u godini“, istakao je Vulin.

Vođa patrole Policijske stanice Stari grad Mladen Pajić istakao je da za policiju ne postoji praznik i da je ona u službi građana 24 sata dnevno.

„Bez obzira što je danas državni praznik mi svoje poslove i zadatke obavljamo savesno i odgovorno“, poručio je Pajić.

Izvor: mod.gov.rs

Related posts

Predsednik Vučić čestitao Mikecu osvajnje srebra na OI

Branislava Grčić

Selaković: Nepovredivost granica važi i za granice Srbije

Katarina Popović

Patrijarh Porfirije u poseti manastiru Jasenovac

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija