20. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Politika Vesti

Ministar Vulin čestitao građanima dan pobede u Prvom svetskom ratu

Foto: mod.gov.rs

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je danas svim građanima Republike Srbije Dan primirja u Prvom svetskom ratu poručivši da su nam preci ostavili obavezu da brinemo da Srbija bude sigurna i slobodna…

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin čestitao je danas svim građanima Republike Srbije Dan primirja u Prvom svetskom ratu poručivši da su nam preci ostavili obavezu da brinemo da Srbija bude sigurna i slobodna.

„Svim građanima Srbije želim da čestitam dan pobede u Prvom svetskom ratu. Naši preci su izvojevali veliku pobedu, zadivili su svet, a nama su ostavili obavezu da brinemo da Srbija bude sigurna, slobodna i da odlučuje sama o sebi“, istakao je ministar Vulin.

Ministar je obišao policijske službenike Policijske stanice Voždovac i patrole saobraćajne policije i policije opšte nadležnosti koji i danas, na dan praznika rade i brinu da građani budu bezbedni.

Prema njegovim rečima, o bezbednosti i sigurnosti Srbije brinu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova za koje nema praznika i za koje ne postoji dan kada ne rade.

„Svi građani Srbije mogu da se osećaju dobro, jer znaju da o njima brinu pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova. Hoću da se zahvalim svim pripadnicima MUP koji danas rade, ali i svima onima koji rade svih 365 dana u godini“, istakao je Vulin.

Vođa patrole Policijske stanice Stari grad Mladen Pajić istakao je da za policiju ne postoji praznik i da je ona u službi građana 24 sata dnevno.

„Bez obzira što je danas državni praznik mi svoje poslove i zadatke obavljamo savesno i odgovorno“, poručio je Pajić.

Izvor: mod.gov.rs

Related posts

Veće plate u javnom sektoru

Nikoleta Dragaš

Većnici odlučivali o usklađenosti planiranih i realizovanih aktivnosti javnih preduzeća

Jasmina Petkovic

Položeni venci povodom godišnjice bombardovanja kineske ambasade

Jelena Belić

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija