17. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Pomoć roditeljima dece koja nisu u predškolskom sistemu

Predškolska ustanova “Dečja radost” realizuje projekat namenjen roditeljima naših najmlađih sugrađana koji ne pohađaju predškolske ustanove. Projekat je besplatan i za cilj ima podršku porodicama i unapređenje roditeljstva.

Snažni od početka-dajmo im krila” naziv je projekta koji sprovodi Predškolska ustanova “Dečja radost. Ovaj program namenjen je porodicama koje imaju decu uzrasta od 2 do 6 godina, a koja nisu uključena u sistem predškolskog obrazovanja i vaspitanja, rekla je Aleksandra Ranković, stručni saradnik PU “Dečja radost”.

Podršku projektu pružaju Centar za interaktivnu pedagogiju, kao i Svetska banka i Fondacija za otvoreno društvo. Pored toga što je ovaj program potpuno besplatan, njegov značaj ogleda se i u podršci koja se pruža roditeljima i deci.

Prema rečima Aleksandre Ranković, program je osmišljen da traje 2 meseca i  da ne predstavlja opterećenje za roditelje.  Zainteresovani će ga pohađati u jesenjem i prolećnom terminu. Dodatne informacije o projektu “Snažni od početka-dajmo im krila” možete pronaći na sajtu www.decjaradost.rs.

Related posts

Smotra kulturno-umetničkih društava “zatvorila” Mandalinu

Aleksandra Miloševska

Predsednik Vučić s Flesenkemperom o partnerstvu Srbije sa Savetom Evrope

Jasmina Petkovic

Slađanine čarolije oživele bajku: novogodišnji medenjaci za dečji osmeh

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija