18. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Pomoć roditeljima dece koja nisu u predškolskom sistemu

Predškolska ustanova “Dečja radost” realizuje projekat namenjen roditeljima naših najmlađih sugrađana koji ne pohađaju predškolske ustanove. Projekat je besplatan i za cilj ima podršku porodicama i unapređenje roditeljstva.

Snažni od početka-dajmo im krila” naziv je projekta koji sprovodi Predškolska ustanova “Dečja radost. Ovaj program namenjen je porodicama koje imaju decu uzrasta od 2 do 6 godina, a koja nisu uključena u sistem predškolskog obrazovanja i vaspitanja, rekla je Aleksandra Ranković, stručni saradnik PU “Dečja radost”.

Podršku projektu pružaju Centar za interaktivnu pedagogiju, kao i Svetska banka i Fondacija za otvoreno društvo. Pored toga što je ovaj program potpuno besplatan, njegov značaj ogleda se i u podršci koja se pruža roditeljima i deci.

Prema rečima Aleksandre Ranković, program je osmišljen da traje 2 meseca i  da ne predstavlja opterećenje za roditelje.  Zainteresovani će ga pohađati u jesenjem i prolećnom terminu. Dodatne informacije o projektu “Snažni od početka-dajmo im krila” možete pronaći na sajtu www.decjaradost.rs.

Related posts

Besplatni preventivni pregledi sutra u Crepaji

Nikoleta Dragaš

Avion vratio 144 naših državljana iz Praga i Bratislave

Jasmina Petkovic

Vučić na otvaranju deonice autoputa „Miloš Veliki“ 

Aleksandra Miloševska

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija