17. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Politika Vesti

Ministar i predsednik PS, Vulin: Đilasove zaposlene boli istina

„Ambasador Godfri je rekao istinu, policija je bila uzdržana dok je  branila Narodnu skupštinu i svoje živote. Tog dana Srbija je bila tužna i zabrinuta a neprijatelji Srbije oduševljeni slikama okrvavljene srpske policije i vatre ispred Narodne skupštine. Ambasador Godrfi je imao hrabrosti da kaže istinu i zato mu dugujemo zahvalnost ali i izvinjenje što u Srbiji svako ko kaže istinu i svako ko ne napadne Srbiju odmah bude popljuvan i napadnut od Đilasovih medija ili zaposlenih u njegovim partijama“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova I predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin povodom reagovanje zamenika predsednika SSP-a Borka Stefanovića na izjavu ambasadora SAD u Srbiji Entonija Godfrija da je policija na protestima u Beogradu reagovala uzdržano, a koju je Stefanović nazvao neprihvatljivom.

„Razumem Stefanovićev  bes što ga huligani po drugi put nisu doveli na vlast ali u Srbiji koju vodi Vučić vlast se dobija na biralištima a ne na ulici, poručio je ministar unutrašnjih poslova I predsednik PS-a Vulin.

Related posts

Predsednik Vučić sa Putinom o Kosovu i regionalnim pitanjima

Branislava Grčić

Direktorka i glavna i odgovorna urednica Studija B regionalna dama godine

Jasmina Petkovic

Ivana Bogdanovski: Baviću se modelingom i pored studija

Katarina Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija