21. januara 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Pančevo Vesti

Fondacija Novak Đoković donirala tablet računare roditeljima u Pančevu

“Podrška ne perfekcija” je potpuno besplatan program fondacije Novak Đoković, koja je tim povodom donirala 50 tablet računara roditeljima čija deca pohađaju predškolsku ustanovu “Dečija radost” u Pančevu. Osiguravajuća kompanija Generali Srbija i globalna inicijativa “The Human Safety Net” obezbedili su 50 tableta, a vrednost donacije iznosi 20.000 evra.
Do sada je kroz 6 ciklusa programa “Podrška ne perfekcija” prošlo 1500 roditelja i staratelja iz 24 gradova i opština u Srbiji.

Donacija je uručena u vrtiću koji će u toku 2021. godine biti rekonstruisan i adaptiran od strane Fondacije Novak Đoković, nakon čega će dobiti nove prostorije koje će moći da prime 75 mališana. Obzirom da Grad Pančevo ima preko 350 dece na listi čekanja, kao i više od 2.800 mališana koji ne pohađaju ni jedan vid predškolskog programa, Fondacija je prepoznala potrebu ulaganja u infrastrukturu ranog obrazovanja u ovoj oblasti.

Related posts

Predsednik Vučić: Demokratija na udaru samozvanih lidera opozicije

Jasmina Petkovic

SNS Šabac : Zelenović ne prestaje da laže građane

Mica Milakov

Petar Petković u poseti Osnovnoj školi u Crkvenoj Vodici

Jasmina Petkovic

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija