23. januara 2022.
Radio televizija Pančevo
Društvo Srbija Vesti

Prioritet MUP-a borba protiv organizovanog kriminala

Ministar unutrašnjih poslova Republike Srbije Aleksandar Vulin održao je danas prvi kolegijum sa direktorom policije Vladimirom Rebićem i njegovim saradnicima, pomoćnicima ministra i načelnicima organizacionih jedinica u sedištu Ministarstva i područnih policijskih uprava.

Na sastanku su precizirani prioriteti i dalji plan rada Ministarstva unutrašnjih poslova, a sumirani su i dosadašnji rezultati.

Ministar Vulin je istakao da je borba protiv organizovanog kriminala apsolutni prioritet Ministarstva unutrašnjih poslova i da očekuje punu posvećenost i rezultate u razbijanju organizovanih kriminalnih grupa i presecanju njihovih izvora finansiranja i uticaja, ali ne i manju posvećenost borbi na iskorenjivanju kriminala koji pogađa običnog čoveka – uličnom nasilju, reketu, prodaji droge.

Ministar Vulin je dodao da će fokus rada Ministarstva unutrašnjih poslova i dalje biti jačanje kapaciteta i poboljšanje uslova rada i opremljenosti policijskih službenika.

Related posts

Di Majo: Zahvalnost od srca celom narodu Srbije

Zorana Stekovic

Zašto je superkontrolor Filipović dopustio sudijama da bestidno oštete FK Železničar?

Ivana Bogdanovski

Deo šireg centra Pančeva bez grejanja zbog havarije

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija