21. septembra 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Rekonstrukcija puteva punom parom

Grad Pančevo u avgustu je krenuo sa velikom rekonstrukcijom puteva kroz javno-privatno partnerstvo. Posle Glogonja i Banatskog Novog Sela, na red su došli i radovi na asfaltiranju ulica u Banatskom Brestovcu.

U Banatskom Brestovcu su pri kraju radovi na rekonstrukciji putne infrastukture. Reč je o investiciji u okviru javno-privatnog partnerstva izgradnje puteva na teritoriji celog Grada Pančeva u vrednosti od  pet i po milijardi dinara.

– U Banatskom Brestovcu završavaju se radovi na asfaltiranju ulica Vuka Karadžića, a radovi su završeni u Ponjavičkoj, Ivo Lole Ribara i Kutinoj 2. Na veliko zadovoljstvo naših građana koji su vrlo zadovoljni, konačno je urađen asfalt i u njihovo selo  a namera nam je da, lokanom politikom koja lokalna samouprava sprovodi, asfaltiramo sve ulice u svim naseljenim mestima a u prve dve godine, po prioritetu projekta da se asfaltira 36 km puteva.  U Banatskom Brestovcu danas se zavrpavaju radovi po pitanju asfaltiranja, a do kraja sledeće nedelje, trebalo bi da se završe radovi po pitanju svih bankina u ulicama gde je rađen nov asfalt, kao i naspipanje pristupa kućama rizlom.

Odogovrnošću lokalne samouprave loši putevi, prašina i rupe postaće istorija na teritoriji Grada Pančeva.

– Projektom Javnog privatnog parnerstva izvode se radovi na redovnom održavanju ulica i puteva kako u gradu, tako i u naseljenim mestima jer odlukom Grada, po ovom projektu sve ulice u naseljenim mestimna za zimsko i redovno održavanje su pripale na vođenju JKP “Urbanizam”

U narednom periodu izvodiće se radovi u  Starčevu i Omoljici.

Related posts

PS: Đilas i Jeremić da kažu koliko će u ljudskim životima koštati njihova revolucija

Mica Milakov

Počinje još jedna “Besplatna školica sporta” u Vršcu

Nikoleta Dragaš

Škole se pripremaju za prijem učenika u školske klupe

Mirjana Popović

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija