15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Rekonstrukcija puteva punom parom

Grad Pančevo u avgustu je krenuo sa velikom rekonstrukcijom puteva kroz javno-privatno partnerstvo. Posle Glogonja i Banatskog Novog Sela, na red su došli i radovi na asfaltiranju ulica u Banatskom Brestovcu.

U Banatskom Brestovcu su pri kraju radovi na rekonstrukciji putne infrastukture. Reč je o investiciji u okviru javno-privatnog partnerstva izgradnje puteva na teritoriji celog Grada Pančeva u vrednosti od  pet i po milijardi dinara.

– U Banatskom Brestovcu završavaju se radovi na asfaltiranju ulica Vuka Karadžića, a radovi su završeni u Ponjavičkoj, Ivo Lole Ribara i Kutinoj 2. Na veliko zadovoljstvo naših građana koji su vrlo zadovoljni, konačno je urađen asfalt i u njihovo selo  a namera nam je da, lokanom politikom koja lokalna samouprava sprovodi, asfaltiramo sve ulice u svim naseljenim mestima a u prve dve godine, po prioritetu projekta da se asfaltira 36 km puteva.  U Banatskom Brestovcu danas se zavrpavaju radovi po pitanju asfaltiranja, a do kraja sledeće nedelje, trebalo bi da se završe radovi po pitanju svih bankina u ulicama gde je rađen nov asfalt, kao i naspipanje pristupa kućama rizlom.

Odogovrnošću lokalne samouprave loši putevi, prašina i rupe postaće istorija na teritoriji Grada Pančeva.

– Projektom Javnog privatnog parnerstva izvode se radovi na redovnom održavanju ulica i puteva kako u gradu, tako i u naseljenim mestima jer odlukom Grada, po ovom projektu sve ulice u naseljenim mestimna za zimsko i redovno održavanje su pripale na vođenju JKP “Urbanizam”

U narednom periodu izvodiće se radovi u  Starčevu i Omoljici.

Related posts

Havarija u Ulici Žarka Zrenjanina

Zorana Stekovic

Tradicionalni međunarodni turnir u boksu “Memorijal Branko Pešić”

Ivana Bogdanovski

RTV Pančevo najoštrije osuđuje napade na novinarku medijske kuće “Studio B”

Mica Milakov

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija