15. maja 2021.
Radio televizija Pančevo
Društvo Najvažnije Vesti

Humani Kačarevci za malu Minju

U Kačarevu je održan humaniarni bazar kako bi se prikupio novac za lečenje je dvogodišnje Minje Matić. Organizator je udruženje građana “Volonteri Kačarevo”, akciji su se pridružili i Mesna zajednica Kačarevo, brojna udruženja, private kompanije i OŠ “Žarko Zrenjanin”.

Kačarevci su se ujedinili da pomognu jednogodišnjoj Minji Matić u borbi sa opakom bolešću. Kako bi se prikupio potreban novac za njeno lečenje, organizovan je humanitarni bazar.

Ponuda na bazaru bila je raznolika. Posetioci su bili u prilici da kupe različite proizvode, kako bi se prikupio deo novca potreban za Minjino lečenje.

Udruženja iz Kačareva priključila su se akciji.

Organizator je udruženje građana “Volonteri Kačarevo”, a akciju su podržali i Mesna zajednica Kačarevo, brojna udruženja, privatne kompanije i OŠ “Žarko Zrenjanin”.

Related posts

Kinezi zainteresovani za gradnju koridora Vožd Karađorđe

Zorana Stekovic

EBRD obezbedila između 700 i 750 miliona evra za Srbiju, podrška za “mini Šengen

Jelena Belić

Predsednik PS-a Vulin: Tviter influenserka Tahiri da podseti Prištinu da ispuni ono što su sami potpisali, a EU garnatovala u Briselu!

Nikoleta Dragaš

Ostavite komentar

Ovaj sajt koristi kolačiće da bi vam pružio bolje korisničko iskustvo. Za detalje pogledajte uslove korišćenja. Prihvatam Više informacija